قرار دادن تصویر بجای متن منوها
سلام
چکونه در منوی اصلی یا هر منویی می شود بجای عبارت منو، تصویر قرار داد.
در صورتی که منو را از نوع Separator انتخاب کنم می شود بدون بدون تایتل منو را ذهیره کرد ولی تصویر انتخابی بدلیل نداشتن عنوان منو ظاهر نمی شود.
اگر برای یک منو هم تصویر قرار دهم و هم عنوان، در نهایت عنوان منو روی تصویر آن می افتد که درست نیست!
راه چیست؟
من تصویر را هم برای منوی اصلی و هم برای زیر منوها می خواهم، البته در برخی آیتمها.
پاسخ : قرار دادن تصویر بجای متن منوها
سلام
منظورتون اینه که زیر عنوان مورد نظر تصویری قرار بگیره ؟ یا کلاً منو ها با عکس باشد ؟!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام مهدی جان
بعنوان مثال:
من یک منوی اصلی دارم و چندین عنوان. در زیر عناوین منوی اصلی چندین زیر منو دارم.
عناوین: محصولات، ورزشها، کتابها و ...
زیر منوی ورزشها: فوتبال، شنا، بسکتبال و ...
من می خواهم فقط زیر منوهای ورزشها را با تصویر نشان دهم. یعنی فوتبال فقط با تصویر فوتبال باشد و مورد بعدی فقط با تصویر شنا و ...
من مجبورم از عنوان (.) نقطه برای این موارد استفاده کنم تا تصویر مورد نظر خراب نشود.
راهنمایی کنید.
خوب در فایل css قالب برای زیر منوها بک گراند دیگری رو اختصاص بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
من اگر می دانستم چطور که سوال نمی پرسیدم!!!
من کلی توضیح دادم و شما فقط در یک خط مطلب کلی می فرمایید!!!
این بکگراندهای جدید که باز رویش متن می افتد!!!
چقدر با html آشنایی دارید ؟ آدرس سایتتون رو ذکر کنید تا بهتر بشه کمک کرد
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
چون نمیتوانید به جای عنوان از space استفاده کنید یک کار خیلی راحت می توانید انجام دهید و نیازی به "." نیست!
در قسمت عنوان با نگه داشتن کلید "ALT" عبارت "0160" را تایپ کنید و بعد ذخیره کنید.
ببینید، نتیجه مطلوب بدست آمد...
شاد و پیروز باشید.
ضمنا عدد "0160" را حتما از قسمت Num صفحه کلید تایپ کنید. (یک فضای خالی ایجاد میکند که در حقیقت یک عبارت است اما نمایش داده نمی شود.)
نقل قول:
در قسمت عنوان با نگه داشتن کلید "ALT" عبارت "0160" را تایپ کنید و بعد ذخیره کنید.
تشکر، این مورد اصلا بفکر خودم نرسیده بود.
حتما امتحان می کنم و خبر می دهم.
در مورد روش آقا مهدی هم باید بگم که این سایت در دست طراحی است و من دارم برای قسمتهای مختلف آن از روشهای جدید استفاده می کنم و هنوز روی لوکال است.
من موارد کلی را در html می دانم و جزییات را لطفا توضیح دهید.
البته اگر روش اعداد دوستمون جواب نداد.
در جوملا برای منوها و زیر منوها کلاسهای مجزا تعریف شده که الان خاطرم نیست و با دیدن یک سایت که از زیر منوها استفاده کرده باشه میتونم کلاس مربوطه رو به یاد بیارم و خدمتتان ارائه کنم تا کلاس مربوطه را در فایل css ایجاد کنید و ... .
تا جایی که به یاد دارم کلاس مربوط به زیر منو submenu بود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست