پاسخ : خطا در ایندکس سایت
سلام
شما مامبو رو به صورت دستي آپلود كرديد درسته ؟ يعني فايل فشرده رو روي سرور extract نكردين بلكه اون رو روي سيستم extract كردين و به سرور منتقل كردين ؟
يا علي
بله فایلهارو با cute ftp برنامه آپلود کردم آیا راهی برای رفع مشکل هست یا باید فقط extract کنم
در هدر فايلي كه آپلود كردين كد اضافي توليد شده .
علت ارور اينه
براي حل مشكل فايل includes/core.classes.php و index.php رو با يك اديتور باز كنيد و چك كنيد قبل از
كدي نباشه . هر كدي بود حذف كنيد
جناب آقای فیروزمندان خسته نباشید
من هردو فایل را ادیت کردم اما کدی قبل از PHP?> نبود حالا چیکار کنم
يوزر و پسورد مامبو و cpanel رو به صورت خصوصي ارسال كنيد تا بررسي كنم
يا علي
درود
پیغام سایت ما هم اینه :
Warning: main(/home/delfa370/public_html/includes/core.classes.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/delfa370/public_html/index.php on line 65
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/delfa370/public_html/includes/core.classes.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/delfa370/public_html/index.php on line 65
از ایندکسه ؟؟؟؟
سلام
جناب دلفاني فكر نميكنيد مورد شما با موردي كه دوستمون مطرح كرده بودند تفاوت داره ؟ و احتياج به باز كردن يك تاپيك جداگونه داره ؟
اما مشكل شما هم آپلود نشدن صحيح فايلهاي مامبوست .
يا علي
درود جناب فيروزمندان بزرگوار
با سپاس از حسن توجه تون چون هميشه اول جستجو ميكنم بعد تايپيك مي زنم و پيغام هم وجه مشتركي داشت اينجا زدم چشم با يك تايپيك جديد مطرح مي كنم