راهنمایی برای ساخت قدم به قدم بسته نصبی یا quick start
با سلام.
من برای ساخت بسته نصبی بعد از سرچ در انجمن با دو کامپوننت akeeba و joompack آشنا شدم . هر دو شونو نصب کردم.
در مورد akeeba محیط گرافیکیش چنگی به دل نمی زدو بعد از نصب ارورهای زیادی دیدم
در مورد کامپوننت joompack بعد از بک آپ گیری وقتی خواستم فایل زیپ رو اکسترکت کنم چیزی ندیدم جز ارور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان لطفا اگر کسی از تنظیمات دقیق joompack اطلاعات دقیق داره راهنمایی کنه. در غیر اینصورت خواهش میکنم خواهش می کنم خواهش می کنم بفرمایید که چه جوری می تونم یک بسته نصبی مثل هزاران سایت دیگه که برای محصولاتشون بسته نصبی می سازن بسازم!!!
خواهش می کنم پاسخ بدید
پاسخ : راهنمایی برای ساخت قدم به قدم بسته نصبی یا quick start
سلام
من چندی پیش با کامپوننت akeeba چند دقیقه کار کردم ! مشکلی در این کامپوننت نبود ! یکبار دیگر در خونسردی و بدون هیچ عجله این کامپوننت را نصب کنید !
این کامپوننت نیازی به زیبایی نداره و همچنین نیازی به فارسی سازی هم ندارد ! چون در بخش مدیریت دیده میشود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
پاسخ : راهنمایی برای ساخت قدم به قدم بسته نصبی یا quick start
[quote author=مهدی. link=topic=29945.msg149329#msg149329 date=1287228054]
سلام
من چندی پیش با کامپوننت akeeba چند دقیقه کار کردم ! مشکلی در این کامپوننت نبود ! یکبار دیگر در خونسردی و بدون هیچ عجله این کامپوننت را نصب کنید !
این کامپوننت نیازی به زیبایی نداره و همچنین نیازی به فارسی سازی هم ندارد ! چون در بخش مدیریت دیده میشود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
سلام
اگر هم ميخواهيد مثل شركت هايي همچون shape5 و joomlart بسته نصبي بسازيد بايد به زبان php و mysql تسلط داشته باشيد.