سلام دوستان
خسته نباشيد
مي خواستم ببينم كه آيا مي شه تبليغ و كپي رايت فوكا گالري رو حذف كرد. من نسخه 2.7.2 اون رو نصب كردم و حالا تبليغ فوكا چهره ي زيباي صفحه رو گرفته. از دوستان خواهش مي كنم اگه كسي بلده جواب بده.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
خسته نباشيد
مي خواستم ببينم كه آيا مي شه تبليغ و كپي رايت فوكا گالري رو حذف كرد. من نسخه 2.7.2 اون رو نصب كردم و حالا تبليغ فوكا چهره ي زيباي صفحه رو گرفته. از دوستان خواهش مي كنم اگه كسي بلده جواب بده.
منم آخرین نسخه این گالری محبوب را نصب کردم که به فارسی هم ترجمه شده و کاشکی می شد کپی رایت اون رو برداشت که به نظرم چهره ی سایت رو مقداری از ریخت می اندازه.
دوستان حداقل بگید چطور می تونم (Powered by Phoca Gallery) یه مقدار کوچکترش کنم.
وای !!!
کسی پیدا نشد جوابی بده؟
سلام
پاسخ داره (البته الان جایی هستم که به رایانم دسترسی ندارم برای پاسخ شما)؛ ولی عرفا این کار جایز نیست!
یا علی
ممنون خواهم شد اگر جوا بدين چون مقداري چهره ي سايت رو به هم مي ريزه و اگر هم بشه مقداري كوچيكترش كرد خيلي عاليه
سلام
در پارارمترهای فوکا تنظیم کنید که فقط کپی رایت را یک تضویر نمایش دهد سپس ان تصویر را ویرایش و سایز ائرا به 1 در 1 تغییر دهید
موفق باشید
كل پارامترها را گشتم ولي اين را كه فرموديد پيدا نكردم البته من از نسخه 2.7.4 استفاده مي كنم.
سلام
در فوکا گالری به نحو خاصی کد تبلیغات رو مخفی کردن.
اگر نسخه ترجمه شده شما 'گزینه Developed by ... رو داره، تو پیام خصوصی می تونم بهتون بگم، چجوری حذفش کنید ولی گزینه اصلی خود فوکا رو باید از مدیرش اجازه بگیرید. می تونید به انجمن فوکا گالری مراجعه و از مدیرش سئوال کنید.
یا علی
به راستي چون كسي پيدا نشده جواب ما رو بده به فكر عوض كردن گالري با يه گالري ديگه هستم
و حيف اون همه زحمت كه با اين گالري و تنظيم و ... اش كردم. متاسفانه جوابهاي دوستان در اين مورد عملاً كارآيي نداشت و هنوز نتوانسته ام اين كپي رايت ها را به صورتي حذف و يا كوچيك تر كنم -
سايتم پر شده از كپي رايت و تبليغات ديگر سايتها، آيا به نظر شما اينجوري صحيحه