با سلام خدمت متخصصان گرامی
من می خواهم سایتی طراحی کنم که شاید در آینده 10000 تا و یا بیشتر عضو داشته باشد.
آیا استفاده از Joomsocial انتخاب مناسبی است؟ و مشکی برایم به وجود نمی آید؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت متخصصان گرامی
من می خواهم سایتی طراحی کنم که شاید در آینده 10000 تا و یا بیشتر عضو داشته باشد.
آیا استفاده از Joomsocial انتخاب مناسبی است؟ و مشکی برایم به وجود نمی آید؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
هدفتون از استفاده از جومسوشیال چی هست؟
آیا قصد راه اندازی یک جامعه مجازی رو دارید؟
بله . دقیقا می خواهم یک جامعه مجازی راه بندازم .
آیا استفاده از نسخه رایگان اون که فارسی شده کار درستی است و در آینده که چند هزار نفر عضو جوم سوشال شوند به مشکل نخواهم خورد و مشکلی برام پیش نخواهد آمد
در کل این کار عاقلانه است که از جوم سوشال استفاده کنم؟
سلام
این افزونه تجاری هست و توسط سایت سازنده هم به فروش میرسه.
والا برای کار های خیلی گسترده اسکریپت های خاصی موجود هست.
بنده قطعاً نمیتونم تضمین کنم ، باید منتظر نظر اساتید باشید. چون من تا حالا استفاده نکردم.
الان مثلا اسکریپت سایت کلوب دات کام به صورت رایگان روی اینترنت قرار دارد . مطمئنا کسی که می خواهد یک جامعه مجازی راه بندازد کارایی و امنیت آن اسکریپت برایش بسیار مهم است .
من در این مورد بی تجربه و تازه کار هستم و کاملا گیج شده ام چه کار کنم. متخصصان محترم لطفا راهنمایی بفرمایند.
سلام.
JoomSocial تجاری هست.
استفاده از افزونه های نال شده رو به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم.
چرا که علاوه بر اینکه ممکنه دارای نواقصی باشند و از پشتیبانی هم نمی تونید استفاده کنید، ممکنه مشکلات امنیتی هم برای سایت شما بوجود بیارند.
کامپوننت CB شبیه همین سیستم هست و رایگان هم هست.
توصیه می کنم اگر نمی تونید هزینه کنید، از این سیستم استفاده کنید.
یا علی
من cb رو نصب کردم دو تا مشکل داشت:
1- اصلا نمیشه بهش گفت جامعه مجازی (هیچ شباهتی به جامعه مجازی ندارد)
2- فارسی نیست و اون پلاگین فارسی که سایت "سی ام اس فا" ارائه داده مشکل داره و نصب نمیشه.
من به یک جامعه مجازی خوب که فارسی باشه احتیاج دارم . یه چیزی شبیه netlog
اگر کسیnetlog را کاملا فارسی و بصورت یک اسکریپت برای جوملا یا وردپرس آماده کرده میتونیم راجب قیمتش باهم صحبت کنیم.
در هر صورت من یک اسکریپت جامعه مجازی فارسی برای جوملا یا هر سیستم مدریت محتوای فارسی دیگر احتیاج دارم که بشود رویش حساب کرد و با افزایش کاربران و ... مشکلی برایش پیش نیاید و به قول معروف عمری باشد.
در هر صورت نظر شما متخصصان گرامی سایت مامبو لرن برای بسیار با اهمیت است . خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید. سپاسگذارم