مشكل در قالب ja telline iii فارسي
ضمن سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي مسئولين و مديران محترم اين سايت بزرگ
اگر جاي طرح سوالم استباه است در همين ابتدا عذر خواهي ميكنم.
مشكلي در قالب ja telline 3 فارسي شده دارم كه از منتشر كننده عزيز آن ( فعلاً جايز نيست مطرح كنم ) خريد كرده ام و زحمت نصب قالب را هم خودشان كشيده اند (همبنجا دوباره از ايشان تشكر ميكنم).
موقعيتي در اين قالب وجود دارد با عنوان mega-item ولي متاسفانه ظاهراً فعال نيست يا وجود خارجي ندارد چرا كه هر چيزي را كه در اين موقعيت قرار ميدهم نمايش نميابد. در حال حاضر گزينه هايي در اين موقعيت است كه فقط نمايش ميابد و بطور صحيح كار نميكند. چندين بار از توسعه دهنده عزيز آن بواسطه ايميل كمك خواسته ام .... حال يا مشغله زياد مانع از بررسي و پاسخگوئي شده يا .... متاسفانه تلفن همراه خويش را نيز پاسخ نميدهند ...
از اساتيد عزيز شديداً درخواست كمك دارم ...
لطفاً در صورت امكان راهنمايي فرماييد چگونه ميتوانم اين موقعيت را بطور فعال داشته باشم تا بتوانم گزينه ها يا ماژول هاي مورد نيازم را در آن موقعيت جهت استفاده قرار دهم.
لطفاً از ابراز پاسخهايي مشابه ( از توسعه دهنده قالب سوال كنيد.) يا ( اين قالب تجاري بوده و پاسخ دادن به آن خلاف قوانين سايت است.) و موارد مشابه خواهشاً بپرهيزيد. اگر نامي از توسعه دهنده عزيز آن نبردم صرفاً به دليل جلوگيري از بي اعتباري يا تخريب اعتبار ايشان بوده و تمامي مديران عزيز اين سايت ايشان را ميشناسند.
:-[
پاسخ : مشكل در قالب ja telline iii فارسي
سلام
دوست عزیز
به مامبولرن خوش امدید
قوانین رو مطالعه کنید و بر طبق ان عمل کنید !
24) پشتیبانی از الحاقات، قالبها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپیرایت، از تعهدات گسترش دهنده آن میباشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
شاد و سلامت در پناه ایزد
[quote author=Mr.MersaD link=topic=30355.msg150826#msg150826 date=1289150040]
سلام
دوست عزیز
به مامبولرن خوش امدید
قوانین رو مطالعه کنید و بر طبق ان عمل کنید !
24) پشتیبانی از الحاقات، قالبها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپیرایت، از تعهدات گسترش دهنده آن میباشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
شاد و سلامت در پناه ایزد
[/quote]
ممنون از خوش آمدگوئيتان
دوست عزيز قبل از ثبت نام قوانين سايت را مطالعه كرده ام
مطمئناً داشتن مشكل و نرسيدن به جواب از طريق راهي كه شما فرمايش فرموده بوديد مرا مجبور كرده از تخصص عزيزان اين سايت كمك بخواهم.
ضمناً توسعه دهنده قالب در سايتش انجمن تخصصي ندارد و بيشترين گستره فعاليتش در همين انجمن ميباشد.
لطفاً كمك كنيد.
:-\
دوست عزیز
توسعه دهنده میدونید یعنی چی ؟
در ضمن این قالب تجاری هست و بدون اجازه رسمی از سایت سازنده ( joomlart.com ) هیچ کس حق هیچ گونه تغییری ندارد
توسعه دهنده و پشتیبان این قالب سایت (joomlart.com) هست و برای رفع مشکل به اونجا مراجعه کنید
و ما در این جا خلاف قوانین عمل نمیکنیم
شاد و سلامت در پناه ایزد
[quote author=Mr.MersaD link=topic=30355.msg150836#msg150836 date=1289151850]
دوست عزیز
توسعه دهنده میدونید یعنی چی ؟
در ضمن این قالب تجاری هست و بدون اجازه رسمی از سایت سازنده ( joomlart.com ) هیچ کس حق هیچ گونه تغییری ندارد
توسعه دهنده و پشتیبان این قالب سایت (joomlart.com) هست و برای رفع مشکل به اونجا مراجعه کنید
و ما در این جا خلاف قوانین عمل نمیکنیم
شاد و سلامت در پناه ایزد
[/quote]
دوست من
زبان من اصلاً خوب نيست و امكان برقراي تماس با سايت توسعه دهنده ( كه قطعاً ميدانم يعني چه) ميسر نيست.
من در مورد قالب فارسي شده آن سوال داشتم. و منظورم توسعه دهنده فارسي اين قالب است.
قالب اصلي بطور صحيح كار ميكند ولي قالب فارسي آن كه توسط يكي از عزيزان فروخته شده مشكل دارد. چون نتوانستم از توسعه دهنده فارسي آن كمك بگيرم مشكلم را در اين انجمن مطرح نمودم.
قصد ندارم كه عزيزان مرتكب تخلف شوند بلكه درخواست كمك دارم.
مدتهاست كه از خدمات اين سايت و سايت فروشنده قالب فارسي استفاده مينمايم . اينكه در حال حاضر مجبور به ثبت نام شده و درخواست كمك داشتم دليل بر بي اطلاعي از خيلي چيزهايي كه ممكن است در ادامه مطرح نماييد نيست.
ضمناً اشتباها موقعيت مورد اشكالم را mega-item مطرح نمودم كه به ja mega menu اصلاح مينمايم.
سلام
دوست عزیز در هر صورت این یک الحاقی تجاری است و طبق قوانین رسیدگی به این سوال از گستره فعالیتی انجمن مامبولرن خارج است.
تاپیک قفل شد
هیچکس تنهاتر از خدا نیست