مامبو 4.6.5 مشکل در نصب تصویر و FCKeditor
با سلام
مامبو 4.6.5 برای انتخاب تصویر و فایل FCKeditor باز می شود ولی هر چه تلاش می کنم نمی توانم فایلی را انتخاب یا آپلود کنم
وقتی کلید Insert/edit Image و سپس برای انتخاب عکس کلید Brows را می زنم FCKeditor فعال می شود و زمانی که فایل انتخاب می شود پیام زیر داده می شود.
Error, Failed to upload file, Internal error,...
همچنین اگر آدرس عکس در فایل image را هم دستی وارد کنم باز فایل باز نمی شود. لطفا راهنمایی فرمایید
پاسخ : مامبو 4.6.5 مشکل در نصب تصویر و FCKeditor
سلام
از کدام نسخه این ویرایشگر استفاده میکنید ؟!!
قبلاْمشکلی در این رابطه نداشتید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
من از ادیتور MOStlyCE که در خود بسته مامبو بود استفاده کردم ایا باید چیز دیگری را جایگرین کنم؟
ضمنا از این ادیتور قبلا هم استفاده کرده بودم ولی اشکال نداشت
متوجه نشدم!!
شما یکبار میفرمایید : FCKeditor
و بار دیگر : MOStlyCE
اگر میخواهید مشکل شما حل شود تکلیف رو روشن کنید ! مشکل چیه !؟ تا زمانی که شما توضیحات کافی را اراپه نکنید مشکل شما غیر قابل شناخت است.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام.
ببخشید شاید من درست توضیح ندادم.
ادیتور من MOStlyCE در مامبو هست . وقتی می خواهم مثلا یک فایل یا عکسی را در صفحه ای نشان دهم روی آیکون
Inser/Edit Image کلیک می کنم و پنجره آن باز می شود که صفحه اول آن General هست و بر روی آیکون Browse کلیک میکنم تا فایل خود را انتخاب نمایم. سپس پنجره FCKeditor باز می شود و با باز کردن Resourse Type کلمه Image و یا حتی File را که انتخاب میکنم و سپس کلید Choose File را کلیک می کنم و فایل خود را انتخاب کرده و کلید Upload را می زنم پس از چند لحظه پیام زیر داده می شود:
Error, "Failed to upload file, internal error"
و به این ترتیب من نمی توانم هیچ فایل و یا عکس و یا فایل صوتی را لینک بدهم و یا آپلود کنم.
تقاضا دارم راهنمایی فرمایید.
با سپاس - نادر فرید
در پلاگینهای مامبو بررسی کنید اگر پلاگینی در رابطه با fckeditor بود غیر فعال و از پلاگینها حذفش کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام
من هرچه گشتم نتوانستم FCKeditor را در پلاگین ها پیدا کنم تا آنرا حذف کنم.
شما پیشنهاد دیگری برای حل این مشکل دارید؟