سلام دوستان
من یک قالب دریافت کرده ام که RTL را هم support می کند.
حالا وقتی من مطلب فارسی تایپ می کنم علامت سوال آن جای آن قرار می گیرد.چه جای منو های و چه جای Article ها.
دیتابیس من UTF-8 است و هم طور encoding قالب.
حالا مشکل چیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من یک قالب دریافت کرده ام که RTL را هم support می کند.
حالا وقتی من مطلب فارسی تایپ می کنم علامت سوال آن جای آن قرار می گیرد.چه جای منو های و چه جای Article ها.
دیتابیس من UTF-8 است و هم طور encoding قالب.
حالا مشکل چیست؟
سلام
نام قالب ؟
ادرس سایت ؟
روی لوکال کار میکنید ؟
با قالب دیفالت مشکلی ندارید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز ممنون از توجه شما
نام قالب JA Rave می باشد.
روی لوکال کار می کنم و در حال حاضر سایتی ندارم.
با قالب Defualt هم مشکل دارم.
یک نکته ای که به تازگی پی بردم این است که من از Quick Start قالب استفاده می کنم و چون انگلیسی هست در نتیجه فارسی ندارد.من فایل های Language یک جوملا فارسی را کپی و در فولدر جوملا انگلیسی قرار دادم.در قسمت Language زبان فارسی آمد(قسمت سایت فقط) و من آن را Default قرار دادام .اما درست نشده.
حالا من یک جوملا فارسی نصب کردم و قالب را روی آن نصب نمودم.با تمام کامپوننت ها و ماژول ها و پلاگین ها.فارسی ها درست نمایش داده می شود.
به نظر من مشکل از Language آن Quick Start است.آن را چگونه درست کنم و اگر مشکل از این نیست مشکل چه می تواند باشد؟
ممنون
سلام
بله
فارسی سازی باید انجام بشود برای قالب و افزونه ها و با صرف این که پوشه زبان رو جایگزین کنید مشکل حل نخواهد شد
شاد و سلامت در پناه ایزد
با سلام مجدد
اما وقتی من یک جوملا فارسی نصب می کنم و بعد قالب را روی آن نصب می کنم و محتویات فارسی مشکل ندارد!
اما شما می گویید قالب و ماژول و ... فارسی شود؟
ممنون
در حالت نصب Quick Start عرض کردم باید این کار رو بکنید
وقتی جوملا فارسی نصب میکنید و بعد قالب و افزونه و ... به صورت اتوماتیک هماهنگ میشه و مشکلی نخواهد بود
شاد و سلامت در پناه ایزد
یعنی بستگی به آن فایل ها در فولدر Language نداره؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدهید؟
ممنون
[quote author=mohammadkiani link=topic=31036.msg153758#msg153758 date=1292945563]
دوست عزیز ممنون از توجه شما
نام قالب JA Rave می باشد.
روی لوکال کار می کنم و در حال حاضر سایتی ندارم.
با قالب Defualt هم مشکل دارم.
یک نکته ای که به تازگی پی بردم این است که من از Quick Start قالب استفاده می کنم و چون انگلیسی هست در نتیجه فارسی ندارد.من فایل های Language یک جوملا فارسی را کپی و در فولدر جوملا انگلیسی قرار دادم.در قسمت Language زبان فارسی آمد(قسمت سایت فقط) و من آن را Default قرار دادام .اما درست نشده.
حالا من یک جوملا فارسی نصب کردم و قالب را روی آن نصب نمودم.با تمام کامپوننت ها و ماژول ها و پلاگین ها.فارسی ها درست نمایش داده می شود.
به نظر من مشکل از Language آن Quick Start است.آن را چگونه درست کنم و اگر مشکل از این نیست مشکل چه می تواند باشد؟
ممنون
[/quote]
در قدم اول باید عرض کنم که قالب شما تجاریست. ( ما فقط می تونیم به مواردی که مربوط به جوملا و موارد رایگان باشه پاسخ بدیم)
برای نصب Quick start ها جهت استفاده به صورت فارسی از روند زیر استفاده کنید:
1- بسته Qucik start رو به صورت کامل نصب کنید و در هنگام نصب اطلاعات نمونه رو هم نصب کنید تا کلیه تنظیمات اعمال شوند.
2- یک بسته کامل از جوملای مامبولرن رو روی همین بسته ای که نصب کردید اکستراکت (replace ) کنید.
3- به مدیریت زبان های سایت برید و زبان فارسی رو پیشفرض کنید.
4- در این مرحله اطلاعات نمونه ، عنوان ماژول و ... رو می تونید ویرایش کنید.
با انجام این کار شما جوملای انگلیسی که مربوط به قالب هست رو به آخرین نسخه جوملای فارسی مامبولرن ارتقاء و همچنین زبان فارسی رو هم به جوملای خودتون اضافه کردید و فکر نکنم مشکلات اینچنینی داشته باشید.
من همیشه از همین روش استفاده می کنم و تا به حال به مشکل خاصی بر نخورم ، به جز بسته های ساخته شده توسط (یوتم) که این تاپیک جای توضیح دادنش نیست.
موفق باشید.
دوست عزیز ممنون از شما
من این کار را انجام دادم . اما بازم جواب نداد.حتی موقعی که در admin منوی فارسی می سازم به صورت علامت سوال نمایش می دهد.اما خود admin را زبان فارسی کردم و درست کار می کند.
سلام
روی همون جوملای قبلی این کار رو کردید؟
اگر بله روی یک بسته جدید این کار رو انجام بدید و نتیجه رو ببیینید.
encoding دیتابیس رو چک کنید. باید utf-8 باشه.