سلام بر همگی .
دنبال ماژول اخبار قالب ja taleni iii میگردم .
اگر کسی این ماژول رو داره بگه .
با تشکر !
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر همگی .
دنبال ماژول اخبار قالب ja taleni iii میگردم .
اگر کسی این ماژول رو داره بگه .
با تشکر !
سلام
دوست عزیز این قالب و ماژولهای مربوطه تجاری هستند. در این انجمن در این رابطه قوانینی داریم که باید مورد توجه قرار بگیرند :
یا علینقل قول:
23) از قراردادن هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب یا هر اسکریپت و برنامهای که شامل قوانین بین المللی کپیرایت میشود و بصورت تجاری و غیر رایگان از سوی سازندهاش منتشر شده است، خودداری کنید.
24) پشتیبانی از الحاقات، قالبها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپیرایت، از تعهدات گسترش دهنده آن میباشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
من خودم این ماژول رو دارم ولی تو استفاده ازش مشکل دارم و نمیتونم مثل قالب اصلیش درستش کنم !
در این مورد هم نمیشه سوالی پرسید یا این جوری آزاده ؟
سلام
قالب با تمامی افزونه هایی که همراهش هست به صورت تجاری به فروش میرسه
شاد و سلامت در پناه ایزد
درسته .
اما من زبان انگلیسیش رو خریدم و از سیستم نصب کاملش به این خاطر نمیتونم استفاده کنم .
به همین خاطر مجبورم سیستم رو دونه به دونه نصب کنم.
اگر میشه در این مورد کمک کنید یا بگید نصب کاملش رو چطور فارسی کنم .
با تشکر
[quote author=فیروزمندان link=topic=31044.msg153744#msg153744 date=1292929564]
سلام
دوست عزیز این قالب و ماژولهای مربوطه تجاری هستند. در این انجمن در این رابطه قوانینی داریم که باید مورد توجه قرار بگیرند :
یا علینقل قول:
23) از قراردادن هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب یا هر اسکریپت و برنامهای که شامل قوانین بین المللی کپیرایت میشود و بصورت تجاری و غیر رایگان از سوی سازندهاش منتشر شده است، خودداری کنید.
24) پشتیبانی از الحاقات، قالبها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپیرایت، از تعهدات گسترش دهنده آن میباشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
[/quote]