پاسخ : مشکل با فوکا گالری
دروود
از چه هاست رایگان استفاده میکنید ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
این کامپوننت کامپوننت سنگینی هست و برای نصب باید هاست خوبی داشته باشید.
عمل آپلود، اکسترکت و نصب هر 3 باید صورت بگیره که دو مورد آخری در بعضی سرور ها باید در زمان مشخصی (اکثرا 30 ثانیه) که بعضی سرور ها نمی تونند این مورد رو تو این زمان انجام بدهند.
بهترین راه این است که فایل زیپ رو در پوشه ای در شاخه temp جوملا خود آپلود و سپس اکسترکت کنید. (کار اول و دوم رو به عبارتی دستی انجام بدید)
در صفحه نصب افزونه در جوملا، شاخه ای که فوکا گالری را اکسترکت کردید رو بدهید تا فوکا گالری نصب بشه.
انشاالله مشکلتون حل می شه.
خبرشو بدید
موفق باشید
یا علی
سلام
در جواب سوال اول نه هاست من رایگان نیست
من این دومین سایتی هست که روی این هاست دارم و سایت اولم که پارسال نصبش کردم به راحتی تونستن نصب کنم و مشکلی پیش نیومد منظورم اینه که توی همین هاست من قبلا نصب کردم
اتفاقا به روشی که شما می گید هم امتحان کردم یعنی فایل رو توی temp سایت اپلود کردم ولی هرکاری کردم که از اونجا نصب کنه نتونستم نمی دونم چر فایل رو نمی دید اگر میشه بگید چطوری باید آدرسش رو بدم؟ آیا باید اونجا اکسترکت کنم یا همونطوری Zip باشه کافیه؟
روش سوم رو هم تست کردم یعنی لینک دانلود کامپوننت رو دادم تا خودش از اینترنت بگره باز نشد
[quote author=علیرضا link=topic=31326.msg154926#msg154926 date=1294196529]
بهترین راه این است که فایل زیپ رو در پوشه ای در شاخه temp جوملا خود آپلود و سپس اکسترکت کنید. (کار اول و دوم رو به عبارتی دستی انجام بدید)
در صفحه نصب افزونه در جوملا، شاخه ای که فوکا گالری را اکسترکت کردید رو بدهید تا فوکا گالری نصب بشه.
انشاالله مشکلتون حل می شه.
یا علی
[/quote]
بعد از اینکه اکسترکت کردم نصب شد. مممنون خدا رفتگانت رو بی نوبت بیامرزه :)