مشکل در ارسال ایمیل به زبان فارسی در Uddeim
سلام به تمامی دوستان گرامی
بنده کامپوننت Uddeim ورژن 2 فارسی رو از فروشگاه جوملا خریداری کردم و اون رو به طور کامل بر روی سایت نصب کردم اما یک مشکل عجیب دارم که در مورد کامپوننت غیر فارسی Uddeim هم صدق میکنه . من زمانی که می خوام داخل سایت ایمیلی به زبان فارسی ارسال کنم اون ایمیل به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ارسال میشه ، یعنی حروف فارسی رو شناسائی نمیکنه . بنده داخل فایل Language و Language utf-8 فایل زبان فارسی رو دارم اما هیچ تاثیری نداره . زمانی که با پشتیبانی فروشگاه جوملا تماس گرفتم گفتند که باید یوزر و پسورد مدیریت رو بدید این رو باید از داخل مدیریت جوملا درست کنیم اما بنده دوست ندارم این کار رو انجام بدم و انجام هم نمیدم ولی می خواستم بدونم آیا کسی از شما دوستان با این مشکل مواجه بوده وآیا راه حل مناسبی برای اون هست .
قالب سایت بنده از نوع T3 framework هست و اسم اون هم Ja-Anion هستش . آدرس سایتم رو در زیر براتون میگذارم .
پاسخ : مشکل در ارسال ایمیل به زبان فارسی در Uddeim
میشه یه تصویر قرار بدید؟
در ضمن utf8_unicode_ci قرار بدین انشا اله درست میشه
ممنون از پاسختون ببینید مثل شکل زیر میمونه :
???? ??? ??? ???? ???? ??? ???
عبارتی که به زبان فارسی ارسال میشه بعد از ارسال به شکل بالا در میاد و ارسال میشه .
در رابطه با تغییر UTF چطور باید این کار رو انجام بدم ؟
---
البته فقط به صورت ؟؟ هست نه شکلک
دو پست شما یکی شد.
سلام
وارد cpanel بشيد
بعد phpmyadmin
بعد جدول مورد نظر رو انتخاب کنين و در ادامه رو structure و بعد فرمت ها را به utf8_unicode_ci تغيير بدين
شاد باشيد
بینهایت سپاسگذارم ، درست شد . بسیار بسیار ممنون از اهمیتی که دادید و بسیار بسیار ممنون از راهکاری که پشنهاد کردید . :laugh:
نقل قول:
بینهایت سپاسگذارم ، درست شد . بسیار بسیار ممنون از اهمیتی که دادید و بسیار بسیار ممنون از راهکاری که پشنهاد کردید .
شاد و پيروز باشيد