انتخاب از بین مامبو و جوملا و ...
بروبچه های باصفی برنامه نویس اول سلام
مستقیم میرم سر اصل مطلب
بنده بعد از چند سال دوری از طراحی و برنامه نویسی می خوام برای خودو یک سایت طراحی کنم با خیلی از امکانات اما چند تاسوال دارم
اولا کدوم یک از مامبو وجوملا و... راحتترن و امکانات رایگان بیشتر و بهتری دارن ؟ نمایش آجاکسی توی کدوم هست و... خلاصه بمن بگین با کدوم کار کنم راحتتره
فلان خودم جوملا را دانلود کردم و دارم باش کار می کنم اما اشکالات دارم :o
بعد لطفا سایت هایی که خودتون طراحی کردید با جوملا و... را لینک بذارید که ادم بره ببینه و بفمه چیکارا می شه کرد
بعد یک یوال دیگم اینکه جایی نیست بشه بصورت ان لاین باش چت کرد و اشکال پرسید؟ :angel: O0
پاسخ : انتخاب از بین مامبو و جوملا و ...
درود
به انجمن مامبولرن خوش آمدید
نظر شخصی من اینه که جوملا امکانات بهتر و بیشتری داره و الحاقات فراوانی هم براش تهیه شده و میشه هر نوع سایتی را یاهاش راه اندازی کرد
گرچه شباهت های زیادی هم با مامبو داره یه جستجو در همین انجمن مطالب بهتری را به شما میده
بعدشم بهترین وقوی ترین انجمن برای پشتیبانی جوملا همین مامبو لرن هست هر سدوالی داری بپرس قطعا با عنایتی که دوستان دارن به نتیجه خوبی می رسی
یه توصیه دوستانه هم دارم که کتاب آموزشی جوملا راحتما دانلود کنید وبخوانید خیلی مفیده
پایدار و سربلند باشید
سلام
منم جوملا رو پیشنهاد می کنم
شاد باشید
سلام بچه ها
( اقای دلفان) و سایریم ممنون که منو تو جمع خودتون پذیرفتید
یک سوال دیگه
من یک کامپوننت نمایش اجاکسی محتوا گررفتم اما نمی دونم چطور باش کار کنم
در ضمن کلا هدف من این هست که مشابه این سایت
که در قسمت وسط نمایش اجاکسی ظاهرا داره داشته باشم
کسی نمی تونه راهنماییم کنه چطور می تونم سایتمو مشابه این سایت طراحی کنم؟
دروود
باید از افزونه های مثل K2 یا SOBI استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام دوست عزیز
من 4 سال مامبو داشتم وحدود 1 سال است از سیستم جوملا استفاده می کنم
پیشنهادم جوملاست
به علت
1-قالبهای متنوع
2-ارتقا زود به زود
سلام خوبید؟
من یک سوال داشتم شما گفتید از سوبی و کا دو استفاده کنم منم استفاده کردم اما اونها مدیریت اگهی و گروه بندی اهی هستند اما من فر مت دلخواهم را چکونه بر اساس انها بدست اورم؟
در سایت مورد نظر من فقط یک منو در کنار داریم و این منو هم فقط و فقط توسط ادمین سایت قرار دستکاری بشه و ایتم به قسمت های مختلفش اضافه بشه و بعد هر لینک که کلیک می شود کل ایتم های بصورت اجاکسی نمایش داده می شوند یعنی صفحه رفرش نمی شود . این اون چیزی که من می خام بش برسم راه حلی برای من ندارید؟
** اصلاح لینک
سلام
دوست عزیز موضوع این تاپیک به پایان رسیده و شما سوالتنا در رابطه با انتخاب بین جوملا و مامبو بوده که کاربران مامبولرن به شما نظرات شخصیشون رو فرمودند و شما در حال استفاده از جوملا هستید !
لطفاْ سوالات خود را جداگانه در تاپیکهای متفاوت و در مکانها و مجموعه های مربوطه بیان کنید و قوانین انجمن را یکبار برای همیشه مطالعه فرمایید تا به مشکلی برخورد نکنید.
تاپیک قفل شد
هیچکس تنهاتر از خدا نیست