راهنمايي در مورد پلاگين Joomthumbnai
من امروز كلي دنبال يه پلاگين خوب براي اينكه بتونه بصورت اتوماتيك عكسهاي بزرگي كه توي محتوا و مطالب قرار ميدم رو كوچك كنه گشتم و اين پلاگين بنظرم از همه بهتر اومد ... با خيلي ها كار كردم درست جواب نداد و هر كدوم مشكل خاصي داشت ..
پلاگين Joomthumbnai هم از نظر كارايي و زيبايي كار آمده ، تنها مشكلم اينه كه بعضي جاها تصاوير كوچيك رو هم بزرگ ميكنه ... البته بيشتر مطالب اينطوري نيست ... نميدونم چرا بعضي از مطالب رو بزرگ ميكنه ولي بعضي رو نه
:(
لطفا راهنمايي كنيد
پاسخ : راهنمايي در مورد پلاگين Joomthumbnai
می تونید لینیکی از هر دو مورد یعنی جایی که درست کار می کنه و جایی که درست کار نمی کنه بذارید؟
اين لينك پايين رو اگر ببينيد ، عرض تصوير رو دادم 400 پيكسل ، تصويرهاي بزرگ رو همونطور كه ميخواستم كوچيك كرده ولي تصوير كوچيكي كه بوده رو هم كشيده بزرگ كرده به 400 پيكسل ... تو قسمت تنظيماتم كه خالي ميزارم بصورت پيشفرض خودش قاطي ميكنه ... ميخوام تصاوير كوچيكتر از 400 پيكسل همون اندازه خودشون باشن ولي تصويراي بزرگتر كوچيك بشن ..
کد:
http://www.suru.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=76&catid=44
دروود
کیفیت عکسی که قرار دادید بسیار پایین هست و کوچک
شاد و سلامت در پناه ایزد
متوجه گفته من نشديد ، ببينيد تو يه سايت يسري عكس بزرگ هست يسري هم عكس كوچيك ، منظورم من اينه كه من طوري ميخام اين پلاگين توي تمام سايت عمل كنه كه فقط عكسهاي بزرگ رو كوچيك كنه نه اينكه عكسهاي كوچيك و بي كيفيت .. بالاخره گاهي لازم ميشه يه عكس كوچيك بزاري تو سايت مثلا يه عكس آيكون دانلود كه معمولا چند پيكسل بيشتر نيست .. خب اگه قرار باشه اين رو هم بزرگ كنه خيلي ضايع ميشه ... حالا اگر پلاگيني بهتر سراغ داريد كه كل سايت رو دربر بگيره و عكسهاي بزرگش رو كوچيك كنه ممنون ميشم ...
بازم مرسي كه جواب دادين
باید مقدار کوچکتری رو انتخاب کنید در تنظیمات نمایش عکس
مدیریت > افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > پلاگین مورد نظر
اندازه تصویر رو کوچکتر قرار بدین
شاد و سلامت در پناه ایزد
جواب نداد و بازم همونطوره ، مهم نيست با يه پلاگين ديگه تست كردم جواب گرفتم plg_imagesized_1.2.6 اگر جاي ديگه مشكل نداشته باشه فعلا نيازم رو همونطور كه ميخواستم برطرف كرد هرچند افكتي نداره ولي بازم كارش خوبه
مرسي