با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي سروران عزيز.
بنده نياز به يك ماژول و يا كامپوننت دارم كه در انتهاي مطالب اين امكان ارسال نظر رو براي كاربر ايجاد كنه . مثل خيلي از وب لاگ ها .
لطفا كمكم كنيد . :'(
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي سروران عزيز.
بنده نياز به يك ماژول و يا كامپوننت دارم كه در انتهاي مطالب اين امكان ارسال نظر رو براي كاربر ايجاد كنه . مثل خيلي از وب لاگ ها .
لطفا كمكم كنيد . :'(
سلام
موفق باشیدکد:http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/articles-comments/9985
با عرض سلام مجدد و تشكر از دوست عزيز .
من كامپوننت و پلاگين yvcomment رو از سايت persianit دانلود و نصب كردم . زمانيكه به قسمت مديريت پلاگين مي رفتم ابتدا پيام ميداد كه كاربر مهمتن تعريف نشده است . من به قسمت مديريت كاربران رفتم و كاربري با كلمه guest ايجاد كردم . ديگه خطا نداد ولي زمانيكه ميخوام ارسال نظر كنم پيام ميده كه پلاگين ارسال نظر تنظيم نشده است . ضمنا زمانيكه به بخش كامپوننت ها مي رم هم پيام بالا "پلاگين مورد نظر تنظيم نشده است " رو ظاهر ميكنه و هيچ چيز ديكگه اي نيست . :o
ضمنا زمانيكه يك مهمان پيامي رو مي فرسته بلافاصله به نمايش در مياد در حاليكه در قسمت پلاگين ها مشخص شده كه نظرات پس از تاييد نمايش داده بشوند.
نهايتا مي خواستم بپرسم كه در كدوم بخش از مديريت مي شه نظرات ارسال شده رو مديريت كرد .
با تشكر فراوان . :-*
از من می شنوی برو jcomment نصب کن راحت و بی دردسره
با سلام مجدد .
با تشكر از راهنماييتون . راستش رو بخواين من كامپوننت jcomment رو از لينك بالا دانلود كردم ولي متاسفانه انگليسي هستش . مي خواستم بپرسم نسخه فارسي شده اش هم كه با ورژن 1.5 سازگار باشه هستش .
اگه هست لطف كنيد و آدرسشو برام بزاريد . با تشكر فراوان
فارسی هست فقط یه کم جستجو می خواد