پاسخ : خطای 404 Page Not Found
سلام
لطفاً قوانین انجمن را مطالعه کنید و از ارسال اسپم به جهت بالا آوردن تاپیک (در زمان کوتاه) خودداری کنید. ارسال اضافی پاک شد و در صورت تکرار برخورد جدیتری خواهد شد !
آدرس سایت را لطفاً قرار دهید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
شما بهینه سازی آدرسها را در تنظیمات کلی روشن کردید ولی فایل htaccess را تغییر نام نداده اید ! به همین خاطر این مشکل بوجود آمده است !
فایل htaccess.txt را به .htaccess (نقطه در ابتدا باید باشد) تغییر نام دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
آقا نقطه رو اول گذاشتم سایت اصلان بالا نیومد
اومدم حالت ApachheRewrit رو غیر فعال کردم اما بازم لینک عضویت بالا نیود
---
نه مثل اینکه پشتیبان این سایت هم بدرد نمیخوره و هم خود جوملا درسته قشنگه اما پر از مشکلات امنیتی جواب زودتر بدین دیگه
*دو پست شما یکی شد.
سلام
دوست عزیز همانطور که دوست عزیز گفتن ابتدا htaccess.txt را به htaccess.تبدیل کنید سپس از تنظیمات اصلی سایت تنظیمات seo گزینه های آدرسهای موتورهای جستجوی مورد پذیرش و استفاده از آپاچی mod_rewrite را بله انتخاب کنید.مشکل شما حل می شود
در ضمن این سایت بهترین هست
موفق باشید
دروود
بهتر نیست کمی بهتر و با لحن زیباتری صحبت کنید ؟!
دوست عزیز جواب مشا رو مهدی عزیز در همان پست دوم خودش در این تاپیک گفتند ! و شما دقت نکردید و ...
[quote author=مهدی. link=topic=32155.msg158845#msg158845 date=1298219854]
شما بهینه سازی آدرسها را در تنظیمات کلی روشن کردید ولی فایل htaccess را تغییر نام نداده اید ! به همین خاطر این مشکل بوجود آمده است !
فایل htaccess.txt را به .htaccess (نقطه در ابتدا باید باشد) تغییر نام دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
شاد و سلامت در پناه ایزد
ببخشید دوستان قصد بی احترامی نداشتم
من همه ی این کارها رو کرد اما بازم درست نشد
1- htaccess. تبدیل کردم و سئو رو از گزینه توی تنظیمات فعال کردم اما سایت بالا نیومد ارور کلی داد
2-وقتی نقطه رو به حالت عادی گذاشتم سایت بالا اومد بعدش اینکه من وقتی سئو رو هم غیر فعال میکنم بازم تو عضویت همین ارور"not Found " رو میده
کمک کنید واسه همین قضیه میخوام از جوملا برم به نیوک نسخه جدیدش فردا میاد کمک کنید دوستان
سلام
عدم داشتن اطلاعات کافی از طرز استفاده یک سیستم دلالت بر ناقص بودن سیستم نمیکنه.
مشخصات هاست و جوملا رو خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم.