ایجاد Subdomain در وب سرور IIS 7.5 با IP یکسان
سلام
بنده یک سرور اختصاصی دارم با یک IP valid ، در حال حاضر یک سایت روی این سرور دارم و داره تحت ویندوز سرور 2008 با IIS سرویس میده .
الان میخوام یک ساب دامین ایجاد کنم گه به محتوای پوشه خاصی اشاره کنه . کسی میتونه راهنمایی دقیقی بکنه ؟
البته مبتدی نیستم و حتی اینکار رو خودم انجام دادم اما فقط روی سرور نشون میداد و روی کلاینت هایی که به سرور وصل بودند چیزی دیده نمی شد حتی با اینکه از دستور IPCONFIG /Flushdns هم استفاده کردم .
---
گویا مدرک آقای فیروزمندان MCSE بوده . از ایشون درخواست دارم پاسخ بدهند
* دو پست شما یکی شد.
پاسخ : ایجاد Subdomain در وب سرور IIS 7.5 با IP یکسان
سلام
دوست عزیز اگر کسی مایل باشه جواب سوال شما رو بده اینکار رو انجام میده و نیازی به ارسال اسپم نیست!
فیروزمندان عزیز هم مدارک زیادی دارند اما وقت بسیار بسیار محدودی هم دارند.
لطف کنید و به قوانین انجمن توجه بیشتری داشته باشید و برای دریافت پاسخ صبور باشید.
نقل قول:
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
14) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو ، جوملا و SMF است. لطفا سوالهایی که به مامبو ، جوملا و SMF مربوط نمیشوند را در انجمن مطرح نکنید.
سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار٬ برنامه نویسی PHP ، MySQL ، Javascript و ... باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را میتوانید در انجمنهای دیگر که به این موضوعات میپردازند مطرح نمایید.
با تشکر از توجه شما.
پاسخ : ایجاد Subdomain در وب سرور IIS 7.5 با IP یکسان
خوب چقدر صبر کنم ؟
---
?
*دو پست شما یکی شد.