افزودن کد HTML به قالب های طراحی شده توسط T3 framework
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و تبریک سال نو .
بنده می خواستم در رابطه بااین موضوع بحث کنم که همونطور که میدونید قالب هائی که با T3 framework 1 و یا 2 طراحی میشن خلاف بر قالب های معمول جوملا فایل Index.php ویا چیزی شبیه به اون ندارند که بشه با استفاده از اون کد های خارجی HTML رو داخل قالب وارد کرد . بگذارید با یک مثال که در مورد وبسایت خودم صدق میکنه بحث رو باز کنم . بنده میخوام لینک مربوط به Like وبسایت فیس بوک رو که برای معرفی وبسایت و جذب کاربر به سایت طراحی شده در قسمتی از صفحه ی اصلی سایتم وارد کنم . وبسایت فیس بوک کد HTML مربوط به این کار رو به من داده ولی محلی وجود نداره که اون رو وارد کنم . میخواستم بدونم در این قبیل قالب ها باید چطور عمل کرد ؟! پیشاپیش از همکاری دوستان تشکر میکنم .
پاسخ : افزودن کد HTML به قالب های طراحی شده توسط T3 framework
سلام
برعکس تصور شما این فایل ها در این قالب ها موجود هست.
برای ایجاد لایک باکس ماژول زیادی هست ، در ضمن شما میتونید از ماژول custom html که در جوملا به صورت پیشفرض موجود هست استفاده کنید.
ممنون از توجهتون . بنده تونستم که اون کد رو به سایتم اضافه کنم . فرمایش شما در برارهی وجود چنین ماژولی کمک کرد . ممنون . فقط میخواستم بفرمائید که در Template های T3 Framework ورژن 2 کد های HTML مربوط به Body در کدام قسمت قرار دارند ؟
سلام
متاسفانه طبق قوانین انجمن نمی تونیم در مورد امکانات تجاری به شما کمک کنیم.
در ویکی جوملآرت کاملاً توضیح داده شده.
سلام
چون کامپوننت مربوطه رایگان است و با قالبهای تجاری مطرح میشه شاید بد نباشه یه توضیح مختصر بدم با اجازه دوست خوبم معین عزیز. چون میشه در این رابطه کمی به قانون بی توجهی کرد ! چون کامپوننت رایگان است و ممکن است شما با استفاده از این کامپوننت قالب ساخته باشید !!!
قالبهایی که با فریم وورک مذکور نوشته میشن طبیعتاً در تنظیمات قالبشون بخشی بعنوان لایوت هست که شما میتونید نوع کدبندی در قالب را مشخص کنید و موقعیتها را در اینجا لود کنید بطور مثال قالبهای اصلی سایت اکثراً یک پانل دارن که برای غیر فعال شدنشون باید از همین لایوت اقدام کنید ! با استفاده از این قسمت قالب و این خصیصه شما میتونید بخش میانی و کلی قالب خود را مدیریت کنید. در برخی شرایط نیز باید در کدهای داخلی کامپوننت دستکاری کنید و یا اینکه در پوشه html قالب به این منظور ویرایشی انجام دهید که از بحث اصلی خارج و نمیشه بیشتر راهنمایی کرد. بهتره از سایت جوملارت استفاده کنید و با پشتیبانی این سایت در تماس باشید. فقط خواستم یک راهنمایی کوچیک بکنم که شاید بتونید با همین مختصر توضیح کار خودتون رو پیش ببرید! بیشتر از این دیگه قوانین نمیذاره !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست