کدهای مربوط به صفحه اصلی و administrator
من تازه با جوملا آشنا شدم . میخواستم ببینم کد html صفحات آن در کدام قسمت قرار دارد ؟ مثلا برای تغییر footer که powered by joomla نوشته شده
و همچنین کد های بخش administrator را می خواستم ببینم کجا قرار دارند که بتونم یکسری از نامها و نوشته ها رو تغییر بدم ؟
باتشکر
پاسخ : کدهای مربوط به صفحه اصلی و administrator
سلام
در فایل های زبان، فایل های قالب مدیریت و ...
اما در کل پیشنهاد ما این است تا برای احترام به حقوق گسترش دهندگان کپی رایت ها رو حذف نکنید.
همونطور که گفتم من تازه با جوملا آشنا شدم و درحال بررسی امکانات و مزایا و مشکلات اون نسبت به CMS های دیگه هستم و قصد طراحی سایت خاصی با اون رو ندارم . اگر هم خواستم سایتی با اون ایجاد کنم سعی می کنم حقوق تولید کنندگان و گسترش دهندگان رو زایل نکنم هر چند که متاسفانه در ایران حق کپی رایت وجود نداره و برنامه نویسها از این جهت خیلی متضرر میشن
باتشکر از پاسخگویی شما یه سوال دیگه هم داشتم :
کدهای قسمت administrator کجا هستند ؟ مثلا اگر بخوایم یک tab در قسمت مدیریتی اضافه کنیم یا گزینه ای رو از منوی اون حذف کنیم یا ترجمه هاش رو تغییر بدیم ، از کدوم قسمت میشه این کار رو انجام داد ؟
سلام
بستگی به تغییرات شما دارد
1- اصولا قالب را باید تغییر بدید
2- اگر در هسته باشه باید کد های هسته را تغییر بدید
3- برخی تغییرات مرتبط با فایل های زبان هست و ...
پیروز باشید
فکر کنم بهتره سوالم رو جزئی تر مطرح کنم . مثلا اگر بخوام در منویی که بالای صفحه مدیریت قرار داره ، در قسمت help یک ساب منو اضافه کنم که توضیحات مورد نظرم رو در اونجا درج کنم .
حالا میخواستم ببینم کد مربوط به منوهای بخش مدیریت که باید ویرایش بشن تا به نتیجه ی ذکر شده برسیم در کدوم قسمت قرار دارند ؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما متشکرم
سلام از اینجا
administrator\modules\mod_menu
نیاز به آشنایی با زبان Php دارید
پیروز باشید