با سلام خدمت دوستان
من به دنبال راهي هستم كه كمك كنه هر كسي ميخواهد وارد صفحه ادمين (adminidtrator) سايتم بشه يوزر نيم وپسورد و اي پي اش به طور خودكار به ايميلي كه مشخص مي كنم بره. ممنون ميشم راهنماييم كنين
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان
من به دنبال راهي هستم كه كمك كنه هر كسي ميخواهد وارد صفحه ادمين (adminidtrator) سايتم بشه يوزر نيم وپسورد و اي پي اش به طور خودكار به ايميلي كه مشخص مي كنم بره. ممنون ميشم راهنماييم كنين
سلام
این مورد رو ندیدم، شما نیاز به هک اون بخش از جوملاتون رو دارید.
حالا پسورد شخصی که وارد می شه رو هم می خواهید؟
یا علی
بيشتر اي پي و يوزر نيمش مد نظرم است.
اصلا كامپوننتي ميشناسين كه من با استفاده از اون بتونم اي پي و يوزر نيم كاربري كه وارد صفحه administratorام ميشه را در بيارم؟؟
در مورد ارسال ايميل هم لطفا راهنماييم كنيد
سلام
با jsecure می تونید آی پی کسانی که به مدیریت دسترسی دارند رو به یک ایمیل بفرستید، همچنین امکانات دیگری هم داره، اما در مورد یوزر نیم و پسورد نظری ندارم، یک کامپوننت هم در اضای من موجو هست که یک نرم افزار داره و روی ویندوز نصب میشه و میگه چه کاربرانی با چه آی پی در بخش های مختلف سایت حضور دارند.
منظورتون از jsecure چيه؟؟؟
من از پلاگين plgSystemJSecure استفاده كرده ام كه البته براي تغییر نشانی اینترنتی جهت دستیابی به بخش مدیریت سایت استفاده ميشه .
هرچه در موردJSecure هم سرچ ميكنم همان پلاگین احراز هویت jSecure را مياره!!
ميشه كمي بيشتر توضيح بدين؟
ممنون
سلام اطلاعات تکمیلی در مورد Jsecure را در زیر ببنید
extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/login-protection/12254
سلام
از دوستاني كه راهنماييم كردن خيلي ممنونم چون كمكم كرد يه پلاگين پيدا كنم كه مواردي كه ميخواستمو داشت . اميدوارم براي بقيه دوستان هم مفيد باشه
اسمش login-protector است وزمانيكه كسي با ورود user&pass وارد مديريت سايت (adminidtrator) ميشه اطلاعات زير به طور خودكار به ايميلي كه شما مشخص ميكنين ميره
Login Protector has detected that someone has logged in to the administrator interface of your site:
Login: admin
Name: Administrator
Usertype: Super Administrator
Email: ......@...... .com
ادرس اي پي كسي كه وارد شده IP-Address:
زمان ومكان(مثلا Asia/Tehran+04:30) ورود به سايت Login Time:
خصوصيت ديگه پلاگين اين است كه شما ميتونين در تنظيمات پلاگين مشخص كنيد كه تمام خصوصيات فوق براي كاربراني
كه به طور معمول عضو سايت ميشن(front-end) هم به ايميلتون ارسال شه!
براي دانلود پلاگين به اين ادرس بريد: البته براي دانلود نياز دارين كه عضو سايت بشين
کد:http://downloads.ijoomla.com/joomla-downloads/access-a-security/site-security/site-monitoring/login-protector