دوستان یک سوال در مورد Keyword داشتم. به نظر شما برای keyword اگر از یک کلمه استفاده بشه بهتر است یا یک عبارت؟ در ضمن از چه علامت برای جدا کردن بین اونها باید استفاده کنم؟ ، یا - یا ....
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یک سوال در مورد Keyword داشتم. به نظر شما برای keyword اگر از یک کلمه استفاده بشه بهتر است یا یک عبارت؟ در ضمن از چه علامت برای جدا کردن بین اونها باید استفاده کنم؟ ، یا - یا ....
سلام
برای استفاده از کیورد میتونید هم از کلمه استفاده کنید هم از عبارت اما ترجیحا کلمه باشه بهتره است و بین کلمات یا خالی رها کنید و یا , بگذارید
شما میدونید که چطور میتونم در جوملا h1 tag و h6 tag اختصاص بدم؟
سلام
در کجا ؟ این تگ را میخواهید داشته باشید
در قالب ؟ ماژول ها ؟ کامپوننت ها ؟ هسته ؟
فکر میکنم نیاز به تغییر زیاد در جوملا نباشه بیشتر روی قالبتون کار کنید
راستش من اونقدر حرفهای نیستم که منظر شما رو متوجه بشم. ولی تا اونجا که فهمیدم استفاده از h1 tag و h6 tag باعث افزایش رتبه در گوگل میشه. میشه یک مختصر توضیحی بدید که برای انجام اون باید چی کار کنم؟ در ضمن چطور تو جوملا میتونم لینکهای خرابی که در google webmaster نشون میده را پاک کنم؟
ارادتمند
سلام
کلا گوگل تگ h را بهتر ایندکس میکند بنابراین خدمت شما عرض کردم لزوما تگ h1 نیست جوملا در این خصوص نیز پلاگین هایی دارد میتوانید از آنها استفاده کنید که به صورت خودکار این عمل را انجام میدهند
سلام ادرس لینک ها رو بردارید ببنید چه بوده و در جوملا حذف کنید بستگی به لینک شما دارد
میشه لطفا چند تا از آنهأی که مخصوص tag کردن است را بفرمایید؟نقل قول:
کلا گوگل تگ h را بهتر ایندکس میکند بنابراین خدمت شما عرض کردم لزوما تگ h1 نیست جوملا در این خصوص نیز پلاگین هایی دارد میتوانید از آنها استفاده کنید که به صورت خودکار این عمل را انجام میدهند
خوب سوال منم دقیقا همین است که چطور باید در جوملا لینک مورد نظر را حذف کنم؟نقل قول:
سلام ادرس لینک ها رو بردارید ببنید چه بوده و در جوملا حذف کنید بستگی به لینک شما دارد
سلام
joomla seo plugin سرچ کنید بسیار زیاد پیدا خواهید کرد
در مورد لینک هم دقیقا عرض کردم خدمت شما بستگی داره به نوع لینک و جایی که لینک شده
من جستجو کردم، ولی دقیقا نمیدونم که برای h1 tag و h6 tag از چه نرم افزاری باید استفاده کرد. در مورد حذف لینک هم ، من دقیقا میدونم که چه لینکی خراب است، ولی نمیدونم که چطور باید آن را حذف کنم؟ ممنون میشم راهنمائی بفرمایید.
با سپاس
سلام
عزیزم شما میدونی چه لینکی خرابه من که نمیدونم پس تا بدونم لینک چی بوده که نمیتونم کمک کنم بهت
و در مورد تگ ها هم از پلاگین های لینک زیر کمک بگیر
extensions.joomla.org/extensions/site-management/seo-a-metadata