-
چنتا سوال ابتدایی
سلام
تو این سایت افزونه جات های زیادی هست و ظاهرا همه دارن استفاده میکنند
ولی خب افراد مبتدی مثل من یه مشکل بزدگ دارن و اون هم اینکه نمیدونن چه طور باید نصب کنن!!! لطفا یه آموزش برای نصب این ها بزارید
در ضمن یه سری افزونه جات هست که به درد همه میخوره ولی خب وقتی مبتدی ها این ها رو نمیشناسن از کجا باید پیدا کنن؟
لطفا plug in ها یا component هایی که پر کاربرد هستند رو معرفی کنید و توضیح مختصری درموردشون بدین که بدونیم کدوموشون باید نصب کنیم
من joomla رو نصب کردم مشکل اینجاست که موقع نصب اطلاعات ابتدایی سایتو نصب نکردم و در نتیجه قسمت مدیریتو ندارم یعنی جایی نیست که بتونم از طریق اون وارد پنل مدیریت بشم
یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه به نظر شما wordpress برای یه سایت دانشجویی بهتره یا joomla
میخوام یه فورم مای بی بی هم در کنارش نصب کنم و این 2 تا به متصل بشن
یعنی با ثبت نام تویکیشون تو اون یکی هم ثبت نام انجام بشه
با تشکر از اساتید که زحمت میکشن
ma60nafar.ir
ma60nafar.ir/wp
-
پاسخ : چنتا سوال ابتدایی
سلام
در ارتباط با نصب فقط کافیست شما وارد مدیریت بشید و در نصب افزونه ها فایل مربوطه را بدهید و بقیه کارها را محول کنید به سیستم جوملا تا برای شما نصب بکنند ! (خواندن کتاب جوملا 1.5 آقای زراعتی هم به شما پیشنهاد میکنم تا یاد بگیرید جوملا چگونه کار میکند !)
افزونه ها را باید از سایت اصلی جوملا تهیه کنید و توضیحات هم در سایت مرجع موجود است به همراه دمو و ... ! extensions.joomla.org
با وارد کردن /administrator/ در انتهای آدرس سایت خود پانل ورود به مدیریت براتون باز میشه !
بین جوملا و ووردپرس تفاوت زیاد هست ! مثلاْ من برای وبلاگ خودم از ووردپرس استفاده میکنم ! ولی برای سایت خبری جوملا را بهتر میدانم ! باید نیازها بررسی شود و سیستم انتخاب شود ! هر دو سیستم خوب و عالی هستند.
برای اینکه شما از یک انجمن هم میخواهید استفاده کنید به نظرم بهتره از افزونه های مربوط به خود جوملا استفاده کنید اما اگر احتیاجات شما بیشتر است و نیاز به نصب سیستم جداگانه ای دارید بهتره این دو سیستم را به هم پل نزنید چرا که مشکلات بعدی را بوجود خواهد آورد و ممکن است ... !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست