حل مشکل اینکودینگ دیتابیس
سلام
بعضی از افزونه ها رو که نصب میکنیم با زبان فارسی مشکل دارن و به صورت ???? در میان حروف. این مشکل از طریق phpmyadmin قابل حله اما اگه دسترسی به دیتابیس رو نداشته باشیم چطور می شه حلش کرد آیا می شه قبل از نصب ماژول یا کامپوننت توی اون تنظیم کرد که این مشکل حل بشه یا نه؟
پاسخ : حل مشکل اینکودینگ دیتابیس
قبل از نصب می شه اونو درست کرد که در موردش قبلا در انجمن بحث شده و کافیه جستجو کنید
و نکته بعد اینکه اگر شما مدیریت جوملا رو به عهده داشته باشید می تونید براحتی به پایگاه داده دسترسی پیدا کنید
برای اینکار کافیه با افزونه هایی مشخصات کامل پایگاه داده رو استخراج کرده و بعد به اون متصل بشید
تشکر از جواب
من مشخصات پایگاه رو دارم نام کاربری و رمز عبور چطور میشه متصل شد نرم افزار یا افزونه خاصی نیاز هست؟
دروود
با افزونه های مثل
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/file-management/102?qh=YToxNjp7aTowO3M6OToibWFuYWdtZW50IjtpOjE7czoxMDoibWFuYWdlbWVudCI7aToyO3M6ODoibWFuYWdpbmciO2k6MztzOjY6Im1hbmFnZSI7aTo0O3M6NzoibWFuYWdlZCI7aTo1O3M6NzoibWFuYWdlciI7aTo2O3M6ODoibWFuYWdlcnMiO2k6NztzOjc6Im1hbmFnZXMiO2k6ODtzOjk6Im1hbmFnZXJzJyI7aTo5O3M6MTE6Im1hbmFnZW1lbnRzIjtpOjEwO3M6MTA6Im1hbmFnZWFibGUiO2k6MTE7czoxMToibWFuYWdlbWVudCciO2k6MTI7czo4OiJtYW5hZ2VyJyI7aToxMztzOjk6Im1hbmFnZXIncyI7aToxNDtzOjk6Im1hbmFnZWluZyI7aToxNTtzOjg6Im1hbmFnZW50Ijt9
استفاده کنید و فایل configiurtion.php رو باز کنید و اطلاعات مورد نظر خودتون رو ببینید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من این افزونه و اطلاعات دیتابیس رو دارم چطور میشه به دیتابیس دسترسی پیدا کرد . من دسترسی به کنترل پنل رو ندارم.
از مدیر هاستیگ وب سایت خودتون باید بگیرید !
شاد و سلامت در پناه ایزد