سلام
من بکاپ سایتم رو از یه هاست تهیه کردم و میخوام که به یه هاست دیگه که پنلش دایرکت ادمین هست منتقل کنم
لطفا راهنمایی کنید روش رو بفرمایید چطوری انتقال رو انجام بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من بکاپ سایتم رو از یه هاست تهیه کردم و میخوام که به یه هاست دیگه که پنلش دایرکت ادمین هست منتقل کنم
لطفا راهنمایی کنید روش رو بفرمایید چطوری انتقال رو انجام بدم
دروود
از طریق phpmyadmin از سایت خودتون پشتیبان تهیه کنید
حال تمام فایل های خود رو به پنل جدید منتقل کنید ( پیشنهاد میکنم به صورت زیپ ببرید و در انجا از حالت زیپ خارج کنید )
حال پیشتیبان خودتون رو از طریق phpmyadmin بازگردانی کنید
فایل configiurtion.php را ادیت کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
فایلها رو در کجا کپی کنم
چون اینجا فایلهای زیادی هستن
این بکاپی که من درخواست دادم از هاسته
در اینجا فایلهایی که هست رو براتون یاد آور میشم
bandwidth
counters
cp
dnszones
.
.
.
mysql
mysql-timestamps
....
بعد از این فایلها یه فایل زیپی توی اون هست به نام homedir
که توی این فایل فایلهایی به شرح زیر هستن
cpaddons
cpanel
htppasswds
trash
...
publicftp
publichtml
حالا من کدوم فایلها رو کجا کپی کنم دوست عزیز و همینطور پایگاه داده ها رو چیکار کنم
با تشکر از راهنماییتون و وقتی که در اختیار میزارید
تمام فایل ها و فولدرهای درون public_html
پیشنهاد میکنم در همون جا تمام فایل ها و فولدرها رو به صورت زیپ کنید و سپس دانلود کنید و بعد در سرور جدید استرکت کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
یعنی بقیه فایلها لازم نیستند؟
پایگاه داده ها رو چه کار کنم
mysql
کاش اول جستجو می کردید در این مورد قبلا بحث شده
سلام
بهترین راه اینه که از مدیر هاست بخواهید این کار رو برای شما انجام بدن.
متاسفانه مدیر سرور توانایی چنین کاری رو نداره
ببینید شما باید تمام فایل هایی که در داخل public_html است را به روت سایت خود انتقال دهید.برای این کار این فایل ها را کمپرس کنید(با فرمت zip) و بعد آن را در هاست آپلود کنید و سپس ان فایل را اکسترکت کنید.
برای دیتابیس هم فایل دیتابیس خود را که با فرمت sql هست در phpmyadmin ایمورت کنید.برای این کار وارد phpmyadmin شوید و گزینه import را کلیک کنید و سپس با دکمه ی بروز فایل را ایمپورت کنید.(برای ایمپورت کردن نباید گزینه های سمت راست را تغییر داد.)
بعد باید فایل configiution.php را ادیت کنید و تنظیمات جدید دیتابیس و ftp را قرار دهید.اگر ویرایش کردن این فایل را بلد نیستید بگویید تا آموزشی در این رابطه قرار دهم.
من خودم دیروز سایتم را با این کار ها به یک هاست جدید انتقال دادم.