با سلام
من درون سايت جستجو كردم ولي شايد مورد من فرق داشته باشه. من از ماژول اوقات شرعي استفاده مي كنم و ساعات اون يك ساعت عقبه يعني ساعت قديم رو نشان ميده نه ساعت جديد رو.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من درون سايت جستجو كردم ولي شايد مورد من فرق داشته باشه. من از ماژول اوقات شرعي استفاده مي كنم و ساعات اون يك ساعت عقبه يعني ساعت قديم رو نشان ميده نه ساعت جديد رو.
مطمئن هستيد تنظيمات سرور رو درست انجام داديد ؟
نميدونم منظور شما از تنظيمات سرور چيه؟
منم دقيقا نميدونم ماژولي كه داريد تنظيمات ساعتش رو از كجا ميگيره ، ولي از قسمت تنظيمات كلي جوملا / سرور / تنظيمات محلي ، ساعت رو بايد روي تهران قرار بديد ، حالا اگر تنظيمات سرور هاستينگ شما مشكل نداشته باشه
من از مامبو 4.6.5 استفاده مي كنم و مسيري كه داده بوديد، جايي براي انتخاب تهران و تنظيمات محلي پيدا نكردم. تنها چيزي كه از اين ماژول دارم همينه:
modules/mod_joomfamodule/pt.js
من متوجه نشدم كه توي انجمن مامبو ارسال داشتيد ، اين مسير براي جوملا هست ، ولي فكر نميكنم زياد با مامبو تفاوتي داشته باشه ، صبر كنيد يكي از بچه هايي كه با مامبو كار كردن راهنمايي كنند ، من چندسالي هست مامبو رو كنار گذاشتم
سلام
از مدیریت مامبو >> قسمت تنظیمات کلی میتونید Time Zone را ست کنید
یا علی
سلام
من time zone را در آدرسي كه داديد پيدا نكردم.
منظور شما Time Offset نيست؟
بله منظور time offset است
ساعتي كه تو سايت نشون داده ميشه يك ساعت عقبه و من time offset رو روي 1 set كردم ولي نتيجه همون ساعت قبليه.