راهنمایی برای راه اندازی یک سایت بر پایه جوملا
سلام.
من کم و بیش با جوملا 1.5 البته لوکال کار کردم ، الان یه موسسه آکادمیک می خواد سایت راه اندازی کنه من جوملا رو پیشنهاد دادم ، یعنی از امکانات قدرتمندش گفتم و ... اونا هم مایلند سایت رو با جوملا راه اندازی کنند.
حالا چند تا سوال دارند که با اجازتون من اینجا می پرسم،اما قبلش اینو بگم که:
- من به استناد جواب هایی که از اینجا می گیرم ، به اونا اطلاعات می دم و تو راه اندازی سایت بهشون کمک می کنم ، لطفا اینو در نظر داشته باشید و بهترین گزینه رو به من معرفی کنید.
- این موسسه مشکلی با افزونه های تجاری نداره ، فقط می خواد سایتش آبرومند باشه ، پس اگه از بین افزونه های تجاری هم چیزی سراغ دارید که بتونه به ما کمک کنه لطفا دریغ نکنید .(البته منظورم فقط معرفی افزونه هست)
خب سوالات :
1- به نظرتون برای یه سایت آکادمیک ، از چه قالبی استفاده کنیم بهتره؟
2- یه افزونه ای می خوایم که مثلا سرتیتر اطلاعیه ها و اخبار رو با افکت خاصی (مثلا حروف چین) بیاره و بعد با کلیک رو هر کدوم ، متن اصلی مربوطه رو نشون بده،چیزی سراغ دارید؟
3-اگه بخوایم یه سری تصویر به صورت تصادفی داشته باشیم از چه افزونه ای استفاده کنیم بهتره؟
4-یه گالری عکس محدود هم می خوایم فقط در حد نمایش چندتا عکس از نمای خارجی موسسه ، کلاس ها ، سالن مطالعه و ...
5-اینو هنوز مطمئن نیستم ولی شاید بخوان سایت دو زبانه باشه ، چه افزونه ای رو پیشنهاد می کنید؟
6- افزونه ای به عنوان گالری ویدیو هم وجود داره؟
فعلا همین ، منتظر جواب دوستان می مونم.
با اجازه تون سوالات احتمالی دیگه رو هم تو همین تاپیک می پرسم.
بی نهایت سپاس گزارم.