سلام ببخشید من اگه بخوام تو یه صفحه از سایتم یه لینک بزارم به یه فایل html که تو فایل منجر هاستم آپلودش کردم چه آدرسی به اون لینک بدم هرچی میدم می گه the page cannot foud ! لوکال که آزماش مکنم درسته ولی تو سایت نه مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ببخشید من اگه بخوام تو یه صفحه از سایتم یه لینک بزارم به یه فایل html که تو فایل منجر هاستم آپلودش کردم چه آدرسی به اون لینک بدم هرچی میدم می گه the page cannot foud ! لوکال که آزماش مکنم درسته ولی تو سایت نه مرسی
اصولا نباید با دادن لین محلی یا لینک کامل مشکلی پیش بیاد
لینک سایتتون رو بذارید تا بررسی کنم
چشم ولی میشه قبلش بگید لینک رو چی بزارم ؟موقع طراحی اون صفحه ای که لینک داره لینک صفحه دوم رو آدرس لکال گذاشتم حالا باید آدرس رو از مسیر File manager بزارم؟ یعنی لینک صفحه دوم رو از adress bar کپی کنم بعدبزارم تو صفحه html اولی ؟
لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید !
اگر شما فایل را در ریشه سایت خود آپلود میکنید باید sitename.com/filename.sfx لینک بدید!!!! اگر در فولدری قرار میدید ( مثلا test ) باید به sitename.com/test/filename.sfx لینک بدید !
من هاستم لینوکسیه و فایلم رو تو public_html آپلود کرده ام جفت فایل هام هم فرمتش .html هست که یکیش تو یکی از صفحات سایتی که با جوملا ساختم هست اون یکی نیست این آدرسی رو که گفتید رو زدم بازم نیومد زدم sitename.com/filename.html.sfx وهمینطور
sitename.com/filenamel.sfx
دروود
در درون public_Html یک فولدر بسازید ( فولدر به عنوان مثال = download) و این گونه ادرس بدید :
ww.yoursite.com/download/filename.sfx
شاد و سلامت در پناه ایزد