سلام
شناسه زيرمجموعه و مجموعه در ماژول محبوب ترين ها چيست؟ آيا همان شناسه مجموعه و مطالب است يا شناسههاي بخش و مجموعه است؟ چون بنظرم چيزي بنام زير مجموعه نداريم البته تا جائيكه من اطلاع دارم.
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شناسه زيرمجموعه و مجموعه در ماژول محبوب ترين ها چيست؟ آيا همان شناسه مجموعه و مطالب است يا شناسههاي بخش و مجموعه است؟ چون بنظرم چيزي بنام زير مجموعه نداريم البته تا جائيكه من اطلاع دارم.
ممنون
سلام
دقيقا حق با شماست .
مجموعه در اينجا همون بخش هست و زير مجموعه ، مجموعه هست .
يا علي
با سلام
پس با اين حساب من يك مشكل كوچيك دارم و آن اين است كه قسمت محبوبترينهاي سايتم همچنان ثابت مانده است و هيچ حركتي نميكند. البته سايت ما جديدي است و مطمئناً در حال حاضر بازديدكنندهي بسياري ندارد ولي تا حالا كه حدود 45 روز است كه سايت برقرار شده است همچنان قسمت محبوب ترينها ثابت مانده است. من در قسمت تنظيمات محبوب ترينها در قسمت مجموعه ، آي دي بخشها را ليست كردهام و البته با كاما آنها را جدا كرده ام و در قسمت زير مجموعه چيزي ننوشته ام. قبلاً كه هيچ چيز در اين دو قسمت ننوشته بودم(اوايل برقراري سايت) همه چيز خوب پيش ميرفت ولي چون نمي خواستم برخي قسمتها در اين محل ظاهر شود مجبور شدم آي دي بخشها را وارد كنم.
حالا بنظر شما مشكل كجاست؟
ممنون
شما شناسه مجموعه و بخش مورد نظرتون رو وارد کنید
مشکلی نباید باشه
من هم همانطور كه گفتم وارد كردم ولي مشكل دارم.توضيح دادم خدمتتون.
حالا ميخواهم بدونم چطور مشكل حل ميشه؟
ممنون
سلام
جناب ساداتيان اگر ممكن هست يوزر و پسورد رو براي من به صورت خصوصي ارسال كنيد و دقيقا بنويسيد كه كدوم بخش و مجموعه بايد در قسمت محبوب ترين ها بيايند .
چك ميكنم و براتون ست ...
يا علي
ممکنه محبوب ترین ها هفته یا ماه داشت؟
بله ...
اما بايد تغييراتي در كد اين ماژول بدين
يا علي
[quote author=فیروزمندان link=topic=3584.msg22124#msg22124 date=1166426057]
بله ...
اما بايد تغييراتي در كد اين ماژول بدين
يا علي
[/quote]
من میتونم!؟