-
یک مرحله قبل از نصب
سلام.
*پیشاپیش عید همگی مبارک*
من تا الان با جوملا روی لوکال کار کردم ، الان می خوام جوملا رو روی هاست نصب کنم ، منتها این جایی که قراره جوملا رو براشون نصب کنم ، فعلا از یه برنامه وب که خودشون نوشتن استفاده می کنن و الانم سایتشون داره کار می کنه یعنی نمی تونیم حتی موقتا غیرفعالش کنیم ، حالا سوال من اینه که آیا می شه جوملا رو روی هاست نصب کرد در حالی که اون سایت قبلی فعال باشه ، بعد تو جوملا یه ذره اطلاعات وارد کنیم اونوقت سایت رو با جوملا بالا بیاریم؟
نمی دونم منظورم رو درست رسوندم یا نه ؟
من هیچ آشنایی ای تو این زمینه ندارم .ممنون می شم با جزئیات کامل راهنمایی کنین.
با سپاس.
-
سلام
میتونید در یک پوشه جداگانه جوملا رو نصب کنید و کار رو انجام بدید و سایت رو در همان پوشه بدون هیچ مشکلی دنبال کنید و بعد از اینکه نهایی شد روی این پوشه سایت را قفل کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
ممنون از پاسختون ، من تا چند روز آینده این کار رو انجام می دم ، اگه مشکلی بود مجددا همینجا مطرح می کنم.
روز خوش
-
سلام ، روز همگی بخیر
طبق پیگیری های من ، این جایی که قراره جوملا رو واسشون نصب کنم ، خودشون وب سرور دارن ، می گن هاست نگرفتیم ، با IpValid کار می کنیم ... (راستش من کلا تا الان لوکال کار کردم و هیچ اطلاع و تجربه ای در این باره ندارم)
برای نصب جوملا به چه چیزهایی نیاز دارم (علاوه بر آخرین نسخه جوملا 1.5 که دانلود کردم)؟
منظورم اینه که یوزر/پسوردی چیزی لازمه ؟ چه برای نصب جوملا چه برای نصب پایگاه داده!
و دیگه اینکه چندینبار از من پرسیدن با نصب جوملا مشکلی واسه سایت فعلی پیش نمیاد و هر بارم من گفتم نه ، خواستم اینجا هم مطرح کنم تا خیالم راحت بشه! مشکلی پیش نمیاد دیگه؟
ممنون از لطفتون
-
سلام
اول توصیه می کنم به جای جوملا 1.5 از جوملا 1.6 یا 1.7 استفاده کنید
برای نصب جوملا به چیز خاصی نیاز نیست به جز یه سرور که PHP , mySQL رو پشتیبانی کنه
یه کاربر جدید برای پایگاه داده بسازید و دسترسی کمتری نسبت به root بهش بدید اینطوری برای هاست مشکلی پیش نخواهد اومد