سلام، نرم افزار artisteer 3 فعال شده رو save پروژه میکنم اما وقتی پروژه رو باز میکنم بجای پروژه همون صفحه خودش میاد. ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، نرم افزار artisteer 3 فعال شده رو save پروژه میکنم اما وقتی پروژه رو باز میکنم بجای پروژه همون صفحه خودش میاد. ؟
نرم افزار استفاده شده ي شما كرك شده و با هربار اتصال شما به اينترنت تشخيص اصل بودن Activation Key روانجام ميده. نرم افزار رو در ليست فاير وال قرار دهيد تااجازه ي اتصال به اينترنت نداشته باشد. موقع اتصال به اينترنت هم نرم افزار را باز نكنيد
دروود
این نرم افزار تجاری هست !
و طبق قوانین ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
نتونستم.
از windows 7 استفاده میکنم و به قسمت Allow a program of feature through windows firewall رفتم، نرم افزار artisteer رو به لیست اضافه کردم به این صورت که به محل نصب رفتم artisteer 3/bin/artisteer.exe
هر چی تیک بود زدم نشد.!
:rose:آقای mersad تورو خدا
یعنی برم با آرتیستر مکاتبه کنم !
دوست عزی هنوز کرک مناسب برای این نرم رافزار وجود نداره . مشکل اینه که این برنامه فقط سیو اش کرک شده است و لودر کرک نداره و درحقیقت بر نامه سیو میشه و لی نمیتونه همون سیو رو لود کنه . باید یه جوری لود برنامه درست بشه و گرنه سیو اش درسته . من هنوز سیو های قالب ام رو نگهداری میکنم تا شاید یه روزی کرک لودر هم پیدابشه و بتون استفاده کنم . اما پیشنهاد من اینه که یه روز وقت بزارید و یه قالب تهیه و استخراج و تست کنید و بعد از برنامه خارج بشید و اگر بعدا اشکال داشت تو سی اس اس دستی درست خواهید کرد . موفق باشید