سلام
فرق شیر پوینت با جوملا چیه
آیا با شیر پوینت هم میشه سایت حرفه ای ایجاد کرد
کلا شباهت ها و کاربرد های هر کدام و زمینه استفاده شیر پوینت چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
فرق شیر پوینت با جوملا چیه
آیا با شیر پوینت هم میشه سایت حرفه ای ایجاد کرد
کلا شباهت ها و کاربرد های هر کدام و زمینه استفاده شیر پوینت چیه؟
باسلام
منظورتون sharepoint مايكروسافت هستش؟
اگه منظورتون همينه بايد بگم تفاوت ها خيلی زياده و مقايسه اين دو مورد اصلاً صحيح نيست. مثل مقايسه دوچرخه ست با پرينتر !!!
اين نرم افزارتحت وب هستش اون تحت ويندوز. اين نياز به دانش برنامه نويسي نداره اون داره و...... . اين مقايسه كلاً اشتباهه !!
مگه غیر از اون شیر پوینت دیگه ای هم هست
کسی می تونه درمورد اواع شیر پوینت یه توضیحی بده
من هم می دونم فرق دارند ولی دقیقا چه فرق هایی
البته ظاهرا سایت هم باهاش کار می کنند
خواهش می کنم دوستان اگر کسی چیزی در مورد شیر پوینت می دونند اینجا بگذارند
کسی می تونه درمورد انواع شیر پوینت یه توضیحی بده
من هم می دونم فرق دارند ولی دقیقا چه فرق هایی
البته ظاهرا سایت هم باهاش کار می کنند
خواهش می کنم دوستان اگر کسی چیزی در مورد شیر پوینت می دونند اینجا بگذارند
بچه ها خواهش می کنم اگر کسی چیزی می دونه بگه تا همه یاد بگیرند
بالا خره شاید سوال افراد دیگه ای هم باشه
با سلام. شير پوينت من يك مورد بيشتر نمی شناسم اونم واسه مايكروسافته. عرض كردم كه اين مقايسه اشتباهه. اين دو از لحاظ ساختاری اصلاً به هم شباهت ندارن. ساختارها به يك شكل نيست كه بشه تفاوت ها رو گفت. اگر می گفيد تفاوت دروپال با جوملا چيه می شد اونها رو از نظر قدرت در محتوا مقايسه كرد چون هر دو در دسته ی مديريت محتوا هستند. ولی اينكه بخواييم نرم افزار رو با يك مديريت محتوا مقايسه كنيم كار اشتباهيست چون اصلا تو يك دسته قرار نمی گيرند.
تفاوت هم خدمتتون عرض كردم كه يكی نرم افزار تحت ويندوزه و ديگری تحت وب. با Sharepoint بايد از بيس يك برنامه ای رو در محيطی ويژوال بنويسيد ولی جوملا اكستنشن داره و نيازی به دانش فنی نداره. با زهم ميگم اين قياس اشتباهه و بهتر بود به صورت ديگر سؤاتون رو بيان می كرديد
در تکمیل صحبت میلاد:
برنامه ی Microsoft Office SharePoint Designer برای طراحی وب هست مثل برنامه های فرانت پیج یا دریم ویور و... و میشه باهاش هر سایتی رو طراحی کرد
اما جوملا! یک CMS هستش و به شما امکان میده بدون نیاز به دانش فنی سایت خودتون رو راه اندازی کنید
جوملا! تحت وب هست و SharePoint Designer تحت ویندوز
شما با SharePoint Designer میتونین قالب برای جوملا! بسازید.
و در آخر:
نقل قول:
تفاوت ها خيلی زياده و مقايسه اين دو مورد اصلاً صحيح نيست. مثل مقايسه دوچرخه ست با پرينتر !!!