با سلام
قبلا سایت مامبولرن معمولا هر 2 هفته یک قالب داخل سایت برای دانلود قرار می داد ولی الان چند ماهی است که خبری از قالب جدید نیست!!
لطفا قسمت قالبها را فعالتر نمایید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
قبلا سایت مامبولرن معمولا هر 2 هفته یک قالب داخل سایت برای دانلود قرار می داد ولی الان چند ماهی است که خبری از قالب جدید نیست!!
لطفا قسمت قالبها را فعالتر نمایید
با تشکر
سلام
حق با شماست نويد جان
شايد در حال حاضر بيشتر از 200 قالب آماده انتشار داشته باشيم اما دوست داريم كاربران هم يه مقدار فعال بشن و حداقل چند قالب فارسي كنند و براي ما بفرستن تا بانام خودشون در قسمت دانلود سايت بذاريم .
متاسفانه الان اين حمايت كاملا يكطرفست . حتي دوستان عزيز به لينك مامبولرن هم رحم نميكنند و حذف ميكنند . درسته كه هيچ اجباري براي گذاشتن لينك نيست اما بعضي اوقات ما از بعضي كاربران از جمله شما انتظار بيشتري داريم .
اين بار ما مامبو رو به صورت كد باز منتشر كرديم تا اون عده از دوستاني كه ادعا ميكردند قصد گسترش مامبو دارند و بعضي اوقات پارازيتهايي در انجمن يا جاهاي ديگه مينداختند بتونند اين كار رو انجام بدند اما ميبينيد كه اين عده تنها قصدشون سوء استفاده و ... بود .
در حال حاضر كار ما اينه :
مامبو رو گسترش بديم . فارسي كنيم و تغييرات لازم رو بديم .
كامپوننت - قالب و .. منتشر كنيم .
جواب تك تك سوالهاي كاربران رو به صورت كامل در كوتاهترين زمان بديم .
و ...
و كاري كه بعضي ها در جواب ما ميكنند :
سوء استفاده كنند .
هيچ حمايتي نكنند
اگر جوابي ديرتر از 1 ساعت داده شد 10 بار ميل - PM - TOPIC بزنند كه اين جواب ما چي شد
و ...
شما خودتون رو بذاريد جاي ما
شايد هر كس ديگه اي جاي ما بود اين كارو انجام نميداد و طور ديگه اي رفتار ميكرد ( همينطور كه ميبينيد خيلي از تيم ها روندشون رو عوض كردن ) .
اميدوارم هيچ وقت مجبور به اين كار نشيم چون ميل قلبي ما اين نيست .
يا علي
من یک عضو جدید هستم . حاضرم هفته ای 2 قالب رو فارسی کنم . لطفا بفرمایید برای چه کسی باید این قالب ها رو ارسال کنم . ممنون
امير جان سلام
ممنون از لطفت .
قالبهايي كه فارسي ميكنيد رو به info [at ] mambolearn [dot] com ايميل كنيد .
لطفا در انتخاب قالب دقت كنيد . قالبهايي فارسي كنيد كه ارزشش رو داشته باشند .
اون رو حتما با مامبو 4.6.1 فارسي چك كنيد كه مشكل خاصي نداشته باشه
كپي رايت ها رو حذف نكنيد .
باز هم ممنون
يا علي
در ادامه صحبت های جناب فیروزمندان تاکید میکنیم که قالبها میبایست FREE باشند و از قالبهای Commercial استفاده نکنید!
تاپیک ما باعث خیر شد
حرف آقای فیروزمندان کاملا متینه
موفق باشید
سلام .
امروز وقت آزاد پیدا کردم . تصمیم گرفتم همونطور که گفته بودم چند تا قالب رو برای انتشار در سایت فارسی کنم . اما یک موضوع منو در انتخاب قالب با تردید مواجه کرد . بنا به گفته آقای فیروزمندان در حال حاضر حدود 200 قالب برای انتشار آماده شده (احتمالا هم برای انتشار در بخش ویژه) . از اونجا که منابع دریافت قالب های انگلیسی کاملا مشخص هستند این احتمال وجود داره قالب هایی که من انتخاب و فارسی می کنم قبلا توسط شما فارسی شده باشند . بنا بر این کار بیهوده ای خواهد بود . آیا راهکاری به نظر شما میرسه که این دوباره کاری پیش نیاد؟ پیشنهاد من اینه که فهرست این قالب ها منتشر بشه ، یا اینکه من می تونم تا زمان راه اندازی بخش ویژه دست نگهدارم. نظر شما چیه؟
امير جان سلام
قطعا منابعي كه براي اين منظور استفاده كرديم با منابع شما يكي نيست . 60 يا 70 % اين قالبها هم طراحي خود تيم هست .
شما نگران اين موضوع نباشيد .
منتظر قالبهاي زيباتون هستيم
يا علي