سلام
من هر تغییری که در قسمت کنترل پارارمترهای مدیریت محتوا میدم، در سایت اعمال نمیشه! مثلاٌ پارامترهای تاریخ انتشار، نام نویسنده، عنوان و ... را به حالت عدم مشاهده قرار می دم ولی همچنان مشاهده می شه!
لطفاٌ منو راهنمایی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من هر تغییری که در قسمت کنترل پارارمترهای مدیریت محتوا میدم، در سایت اعمال نمیشه! مثلاٌ پارامترهای تاریخ انتشار، نام نویسنده، عنوان و ... را به حالت عدم مشاهده قرار می دم ولی همچنان مشاهده می شه!
لطفاٌ منو راهنمایی کنید.
سلام
از قسمت تنظیمات کلی این تغییرات رو اعمال کنید ببینید به نتیحه میرسید ؟
یا علی
سلام
ممنون از راهنماییتون!
همه موارد از قسمت تنظیمات کلی قابل تغییر هستند به جز نمایش عنوان، در حقیقت من می خوام عنوان مطلب رو در صفحه اصلی نبینم. راهی وجود داره؟
مدیریت مامبو > منوها > منوی اصلی > صفحه اصلی > پارامترها > تیتر آیتم ها ---> عدم نمایش
سلام
ممنون آقای رادمهر
من دقیقاٌ همین کار رو کردم ولی همون طوری که گفتم هیچ کدوم از تغییراتی که در قسمت پارامتر می دم اعمال نمی شه از جمله نمایش عنوان.
ممنونم از راهنماییتون
مشکلم حل شد!
[quote author=missneg link=topic=3950.msg24353#msg24353 date=1168160456]
سلام
ممنون آقای رادمهر
من دقیقاٌ همین کار رو کردم ولی همون طوری که گفتم هیچ کدوم از تغییراتی که در قسمت پارامتر می دم اعمال نمی شه از جمله نمایش عنوان.
[/quote]
سلام
لطفا بنويسيد مشكل دقيقا از كجا بود تا ديگر دوستان هم اگر به اين مشكل برخورد كردن با مطالعه اين تاپيك مشكلشون حل بشه ....
يا علي
دوباره سلام
در مورد آخر بی دقتی از من بود. دفعه اول به جای تیتر آیتم، عنوان مطلب رو به حالت عدم نمایش درآوردم و عمل نمی کرد. بعدا متوجه اشتباهم شدم و درست شد!