سلام
من جستجو كردم ولي چيزي در اينمورد بدست نياوردم.
ميخواستم راهنمايي كنيد كه چطور ميشه ايميل فعال سازي كه در هنگام ثبت نام كاربر جديد براي او ارسال ميگردد را بطور كامل به فارسي ترجمه كرد؟
و آيا اصولاً مي توان متن آنرا نيز تغيير داد؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من جستجو كردم ولي چيزي در اينمورد بدست نياوردم.
ميخواستم راهنمايي كنيد كه چطور ميشه ايميل فعال سازي كه در هنگام ثبت نام كاربر جديد براي او ارسال ميگردد را بطور كامل به فارسي ترجمه كرد؟
و آيا اصولاً مي توان متن آنرا نيز تغيير داد؟
ممنون
از تو فایل زبان این کار رو میشه کرد.
سلام
من فايل ترجمه را هم ويرايش كردم و تست كردم ولي ايميل ارسالي هنوز هم انگليسي بود. فايل ترجمه را نيز از طريق مديريت ترجمه بروزرساني هم كردم ولي فايده اي نداشت. فكر كنم يك جاي ديگه رو هم بايد دستكاري كرد. درسته؟
من ترجمهي آن متن را در قسمت :
" " msgstr
انجام دادم. البته قبلش هم خود كلمه Hello را نيز حذف كردم و در جاي اين كلمه ترجمهاش را نوشتم و تست كردم فايده اي نداشت.
ممنون ميشوم راهنمايي كنيد.
شما در قسمت ترجمه خود مامبو متن مربوط به نامه را پیدا کنید و ترجمه کنید.
یعنی شما اینکار رو کردید ولی نامه باز هم فارسی هست؟
من همهي ترجمه ها را از طريق فايل fa_IR انجام داده ام و سپس به كنترل پنل مامبو مي روم و برورز رساني ميكنم در قسمت مديريت ترجمه.
الان هم براي اين مورد همين كار را كردم ولي جواب نداد.
ممنون ميشوم راهنمايي كنيد.
كسي راه حل ميدونه؟
شما دیگه لازم نیست در مدیریت ترجمه کاری رو انجام بدید فقط فایل زبان رو تغییر بدید و ذخیره کنید
همین
باید کار کنه.
در ضمن شما نباید HELLO رو تغییر بدید باید زیرش که خالی هست رو بین دو تا کتیشن رو ترجمه رو بنویسید.
منظورتون اينه كه ترجمه رو در اينجا بين دو كوتيشن قرار بدهم:
" " msgstr
من حقيقتش اين كار را كردم ولي جواب نگرفتم.
من آزمایش کردم و هیچ مشکلی نبود
لطفا کمی دقت کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام
جناب آقاي سيادتي: ميشه لطفاً همون قسمت را فقط يك جمله را ترجمه شده بنويسيد و اينجا كپي بزنيد. چون من هر كار كردم نشد. مطمئناً من دارم ترجمه را اشتباهي يه جاي ديكه وارد ميكنم. منظورم در همون قسمته ولي جاي ديگش.
ممنون