مامبو کاملا فارسی - سایت مامبو لرن و ....
سلام دوستان
از اینکه چند روزی نبودم معذرت می خواهم . هاردم سوخته و از فردا همیشه در انجمن هستم .
مامبو کاملا فارسی در راه است ... فقط یه مشکلی که برخودم این بود که سایت مامبو لرن الان با یک صفحه انگلیسی بالا میاد گه گفتم اطلاع بدم آقای فیروزمندان در جریان باشند ..
من و همه دوستان منتظر مامبو کاملا فارسی هستیم پس از آقای فیروزمندان خواهش می کنیم که هم مامبو لرن رو راه بندازن و هم مامبو کاملا فارسی رو در دسترس دوستان قرار بدهند .
از همه دوستانی که مایل هستند به مامبولرنی های عزیزمون کمک کنند تقاضا داریم به آقای فیروزمندان پیغام خصوصی بدهند که کار ها خوب پیش بره .
از دوستان قالب ساز تقاضا داریم که هر قالب کاملا فارسی رو که پیدا کردن یا خودشون فارسی کردن برای آقای فیروزمندان بفرستند که ایشون در سایت قرار بدهند .
از کامپوننت و ماژول و مامبوت نویس های عزیز تقاضا داریم آنچه را که فارسی کردند برای مسولین مامبو لرن بفرستند که در سایت جدید قرار بگیرد .
در نهایت من با این تاپیک که در قسمت انتقادات و پیشنهادات هست . خواستم علاوه بر کمک کوچکی که از دستم بر میاد از دوستان خواهش کنم که هر چه زود تر وعده هایشان رو عملی کنند و دوستان ممبولرنی رو خوشحال کنند .
منتظر نظرات دوستان هستیم
بای
Re: مامبو کاملا فارسی - سایت مامبو لرن و ....
خيلي از اين توضيح به جاي شما كه نشانه علاقمندي شماست سپاسگذارم.
همه دوستان به خاطر كاربران و دوستان قدر شناسي مثل شماست كه انگيزه كار كردن دارن.
علت اومدن صفحه انگليسي به روز رساني سايت هست. (صفحه كنترل پنل هاست.)
dardesar جان ممنون از لطف و محبت شما .
با وجود دوستانی چون شما خستگی از تن تیم مامبولرن بیرون میره ...
در مورد مامبولرن باید بگم حداکثر تا 4 شنبه سایت راه اندازی میشه و شما میتونید از همه امکانات استفاده کنید .
نسخه جدید مامبو که اولین بار به صورت کاملا فارسی و بر خلاف مامبو های موجود که تنها روی Template اونها کار شده به زودی منتشر میشه . در این نسخه تیم برنامه نویس مامبولرن تمامی مشکلات رو برطرف کرده . "حتی مشکلاتی که در مامبو انگلیسی موجود هست هم کاملا برطرف شده ."
انشالله نسخه نهایی بعد از بازگشایی سایت برای دانلود قرار داده میشه .
در مورد اون صفحه لاگین هم سیامک توضیحات لازم رو داد .
راستی خوشحال میشم اگر اسم شما رو بدونم .
یا علی
سلام دوستان ..
به سلامتی که سایت باز شد ...
و ما خوشحالیم که فعالیت های دوستان مامبو لرنی کاملا جدی ادامه دارد ......
نسخه کاملا فارسی کی میاد برای دانلود ؟؟؟؟؟ ما شدیدا منتظریم .....
منتظر جواب دوستان هستیم !
به به ... چه جواب کامل و جامعی دادید .
مرسی
یک سوال ...( Or نظر )
واقعیت امر اینه که هزینه های مامبولرن خیلی رفته بالا .
از اونجایی که ما به هيچ گروه يا شركتي وابسته نیستیم و هزینه ای دریافت نمیکنیم برامون یه مقدار مشکل پیدا شده ...
تا حالا هم همه بچه ها از جیب گذاشتن و کار ها رو به اینجا رسوندیم . همینطور هم که میبینید نسخی که ما به صورت رایگان ارائه کردیم حتی نسبت به نسخه های غیر رایگان ارائه شده در سایر سایتها برتری داشته و بدون هیچ ارروی منتشر شده .
حالا سوال من از شما اینه :
ما اگر نسخه جدید رو با گرفتن هزینه ای ناچیز منتشر کنیم ، شما حمایت میکنید ؟
این نکته قالب ذکر هست که مديران مامبولرن همگي صرفا بخاطر علاقه شخصي و گسترش مديريت محتواي وب در مامبولرن فعاليت ميكنند و هيچ درآمد يا حقوقي بابت اين كار طلب نميكنند. اگر هم با نظرات شما به این نتیجه برسیم که مامبو جدید رو با گرفتن هزینه ای ناچیز منتشر کنیم این هزینه مستقیما خرج سایت و هزینه های جاری میشه .
نکته بعدی اینه که مامبویی که شما در testmambo میبینید با اون چیزی که منتشر میشه خیلی تفاوت داره ;) و خیلی بهتر شده
دوست داریم نظر شما دوستان رو بدونیم .
ما به نظر شما احترام میذاریم .
ممنونم
راستش ....
مزیت اصلی که همه ازش تعریف می کنن اینه که رایگان باشه ....
شما گفتی هزینه اندک ...
ولی با این کار یه جوری کار رو خراب می کنید .
همه جا می گن آقای فیروزمندان هم ..... پول می گیره .....
کار شما میشه مثل مامبو. آی آر ..
مشتری ها کم می شه .
معروفیتتون کم میشه ..
ارزش کار میاد پایین ..
فکر کنم کمک های مالی بیشتر از قیمت گذاشتن رو برنامه هست .. و اثر بیشتری داره ..
بازم بیشتر فکر کنید
خوب ؟؟؟
نظر شما چیه آقای فیروزمندان ...؟؟؟
دوستان دیگر لطف کنند و نظر بدهند ...
منتظر نظرات پر بار دوستان هستیم..............
بای