سلام
من مامبو 4.6.1 را برای سایت خودم نصب کردم . اما وقتی می خوام متنی بنویسم ویرایشگر فعال نمیشه و پایین در استیتوس پیغام error on page میده .
من نمیتونم عکس بزارم توی سایت یا لینک و ....
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
خدانگهدار
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من مامبو 4.6.1 را برای سایت خودم نصب کردم . اما وقتی می خوام متنی بنویسم ویرایشگر فعال نمیشه و پایین در استیتوس پیغام error on page میده .
من نمیتونم عکس بزارم توی سایت یا لینک و ....
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
خدانگهدار
سلام
چك كنيد ببينيد در بروزر شما جاوا اسكريپت اكتيو هست ؟
يا علي
[quote author=فیروزمندان link=topic=4107.msg25202#msg25202 date=1168849435]
سلام
چك كنيد ببينيد در بروزر شما جاوا اسكريپت اكتيو هست ؟
يا علي
[/quote]
از کجا باید چک کنم؟ کدام قسمت ؟
سلام..
مرورگرتون چیه ؟ در تنظیمات مرورگر نگاهی بیاندازید !
[quote author=آبتين link=topic=4107.msg25355#msg25355 date=1168943498]
سلام..
مرورگرتون چیه ؟ در تنظیمات مرورگر نگاهی بیاندازید !
[/quote]
internet explorer هست ، اما نمی دونم شما کدام قسمتشو میگین ، اگه میشه آدرس بدین من نگاه کنم
شما از فایر فاکس استفاده کنین مشکلی پیش نمی آد ! "" بهترین مرورگر برای کار با مدیریت مامبو فایر فاکس است ""
پیروز باشید !
آبتین جان فرقی نداره !
اما IrPars بهتر هست از فایرفاکس استفاده کنید در غیر این صورت به تنظیمات Internet explorer بروید و Javascript را فعال کنید.
در ضمن بعضی مواقع ، internet explorer قابلیت تفکیک صفحه را ندارد به همین خاطر به شما خطا می دهد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[quote author=سیادتی link=topic=4107.msg25525#msg25525 date=1169049199]
آبتین جان فرقی نداره !
اما IrPars بهتر هست از فایرفاکس استفاده کنید در غیر این صورت به تنظیمات Internet explorer بروید و Javascript را فعال کنید.
در ضمن بعضی مواقع ، internet explorer قابلیت تفکیک صفحه را ندارد به همین خاطر به شما خطا می دهد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
با عرض پوزش اما کدام گزینه رو بزنم که فعال بشه ! ؟؟؟
یک موضوع که برای من جالبه اینه که ایراد جاوا برای من به صورت لوکال گرفته نمیشه ولی روی وب منم این مشکلو دارم!
یکی کمک کنه دیگه !
من از خیلی وقته این مشکل رو دارم !