مشکل در نصب کامپوننت ترانه ها
سلام دوستان خسته نباشید
من برای قرار دادن تعدادی از فایلهای صوتی بر روی سایتم به نحوی که بازدیدکنندگان بتونند اونها رو دانلود کنند تصمیم گرفتم از کامپوننت ترانه ها استفاده کنم که از سایت مامبو لرن دانلود کردم اما امکان نصبش نیست و پیغامی میده مبنی بر اینکه پوشه مدیا قابل ویرایش نیست و نصب با مشکل مواجه شده است !
لطفا بنده رو راهنمایی کنید . متشکرم
پاسخ : مشکل در نصب کامپوننت ترانه ها
سلام..
خوب پوشه مدیا را قابل ویرایش کنین یعنی پرمیشن این فولدر را 777 کنین !
پیروز باشید !
آبتین جان ممکنه مشکل از خود کامپوننتی باشه که دانلود کردم؟
با اینکه سطح دسترسی رو تغییر دادم و قابل ویرایش کردم باز هم ارور میده
Warning: XML error in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/media/install_45abadfc5b670/artistavenue.xml: INSTALLFILE is not a valid containing element
Warning: XML error in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/media/install_45abadfc5b670/artistavenue.xml: UNINSTALLFILE is not a valid containing element
Fatal: Installer error with /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/media/install_45abadfc5b670/artistavenue.xml: component com_artistavenue already installed
در ضمن من تعداد زیادی فایل صوتی دارم که میخام برای دانلود روی سایت قرار بدم به نظرتون با استفاده از این کامپوننت کار من انجام میگیره یا روش بهتر و مطمئن تری هم وجود داره ؟
خوب این میگه قبلا نصب کردید!
اما یه پیشنهاد!
اگه تعداد کم هست مثل سایتهای موزیک نیستی بهتره اونها رو تو یه فولدر آپلود کنی بعد لینکشو بزاری تو صفحاتت
هم شیک تره هم جالب تر ;)
سلام محمدجان ممنون از راهنماییت
حداقل تعداد فایلهای صوتی که میخام در سایت قرار بدم 100 عدد هستش با اینحال باز فکر میکنید روش قرار دادن لینک بهتره ؟ اگر اینطوره میبایست یک بخش به همین نام بسازم بعد مجموعه که از جدول لینک هست رو بسازم و منوی مخصوص دانلود فایلهای صوتی رو به بخش و مجموعه مورد نظر متصل کنم . آیا این روش درسته ؟ اگر بله وقتی بروی یک لینک کلیک میشه چطور امکان دانلودش فراهم میشه ؟ اگر ممکنه توضیح بدید .
خیلی متشکرم
خوب نحوه کارش درست
فایلها رو توی یه فولدر با نام مثلا Music آپلود میکنید بعد لنک رو به اونجا میدید
خیلی ساده، راحت، شیک ;)
----
والا با اون کامپوننت هم کار نکردم
کمی صبر میکردی میومدم ;)
دکترجان ممنون از راهنماییت