-
مشکل با نصب جوملا 2.5
با سلام خدمت اساتید، من تازه کارم و ج.لای 2.5 نصب کردم. ولی به مشکل برخوردم و سعی کردم دوباره فایل زیپ رو extract کنم و دوباره نصب کنم. فایلهای قبلی رو پاک کردم و دوباره فایلها رو ریختم و دیتابیس رو هم دوباره ساختم. ولی متاسفانه هرکاری میکنم مراحل نصب تکرار نمیشه و پس از صفحه اول مستقیما میره به صفحه ای که میگه فولدر installation رو پاک کنم و بعد از این کار هم وارد قسمت مدیریت یا سایت نمیتونم بشم و ایراد زیر رو میگیره:
Table 'atrinshi_1.tm52v_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `tm52v_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('ec540eb260ea9d28d9206b98a867de8d', 0, '1330765152')
نمیدونم راهی هست برای اینکه هاست رو ریست کرد یا جوملا رو uninstall کرد؟ موندم چیکار کنم...فوری هم سایت رو لازم دارم. ممنون از راهنماییهاتون.
-
سلام
دوست عزیز
احتمال میدم فایل کانفیگ رو که حذف می کنی حذف نمیشه چون سطح دستریسش پایین هست و اجازه حذف نداری و بعد از این که فایلهای جدید رو اکسترکت می کنید بازم کنفیگ صحیح هست و میگه بیاید و فولدر نصب رو حذف کنید!
راه حل :
کل فایلها رو حذف کنید سپس دیتابیس جدید ساخته و دوباره جوملا رو بر روی دیتابیس جدید نصب کنید ببینید چی میشه
ریسیت کردن هاست:
اگه قصد ریسیت کردن هاست رو دارید admin server یا پشتیبان فنی سایتتون میتونه براتون اینکار رو انجام بده موفق باشید
موفق باشید
-
سلام
از مدیر هاست بخواهید که اینکار رو براتون انجام بدن.
فایل configuration.php رو هم حذف کردید؟
موفق باشید
-
با سلام،
با تشکر از راهنمائیتون. سعی کردم فایل کانفیگ رو پاک کنم و پاک شد. مراحل نصب رو اجرا کردم ولی در قسمت پایانی گیر کرد...با مدیر هاست صحبت کردم و قرار شد هاست رو ریست کنم. ایشالا دفعه بعدی که نصب میکنم درست بشه :) باز هم ازتون متشکرم.
شادمان و موفق باشید.