چگونه مطالب مجموعه ها را می توان از قسمت آخرین اخبار یا
با سلام
با تشکر فراوان از تیم خوب شما :)
چگونه می توان مطالبی را که در مجموعه ای (منظور همان بخشها و مجموعه ها ) مثلا مجموعه ای به نام اخبار یا اطلاعیه ها تعریف شده بر روی سایت قرار داد بطوریکه این مطالب منتشر شده در صفحه اصلی ظاهر نشوند ، مخصوصا در بخش تازه ترین اخبار و و عناوین پر مخاطب؟
با تشکر
Re: چگونه مطالب مجموعه ها را می توان از قسمت آخرین اخبار
بهنام جان سلام
متوجه صحبتتون نشدم . میشه یک مثال بزنید ؟ و بیشتر توضیح بدین .
یا علی
با سلام
مثلا یک سایت من شامل 5 section است که مثلا یکی از آنها اطلاعیه ها و یکی دیگر اخبار است من همه مطالب این 5 بخش را به صورت همزمان منتشر می کنم و در قالب water and stone شامل دو قسمت عناوین پرمخاطب و دیگری جدیدترین مطالب اضافه شده به سایت است که مطالب هر 5 بخش در این قسمت می آید ، در وافع چگونه می توان فقط مطالب مربوط به مثلا 3 section در قسمت جدیدترین مطالب ظاهر شود؟
البته این هم بگم که "مطالب پر مخالب" و "جدیدترین اخبار" دو اسمی است که من در سایت خودم به کار می برم و اسم پیش فرض این دو قسمت در قالب water&stone کمی فرق دارد.انشاالله متوجه منظور من شده باشید.
با تشکر
با سلام
البته فکر می کنم اسم یک از این دو قسمت "محبوب ترین ها " باشد.
با تشکر
هر Section و یا Category برای خودش یک ID داره که شما میتونید در قسمت مدیریت Section و یا Category ببینید .
با ویرایش ماژول مطالب پر مخالب" و "جدیدترین اخبار" میتوانید این 2 ماژول را به وسیله همین ID ها محدود به یک یا چند Section/category خاص کنید .
با ست کردن این قسمت مشکلتون حل میشه ...
یا علی