-
ایجاد منو برای sitemap
با سلامی دوباره
آیا برای اینکه موتور جستجوی گوگل صفحات و محتوای سایتم رو ایندکس کنه حتماً باید یک منوی نقشه سایت فعال و منتشر شده داشته باشم یا اینکه همون فایل xml کامپوننت xmap رو در وب مستر ثبت کنم کافیه؟ راستش خیلی دوست ندارم برای سایتم یک منوی نقشه در نظر بگیرم اما اگر مجبور باشم باید اینکار رو بکنم. متشکرم
-
اگر شما از افزونه سایت مپ هم استفاده نکنید سایت شما توسط گوگل index میشود . سایت ها زیادی در اینترنت وجود دارند که آخرین زمان index شدن سایت شما را توسط گوگل به شما اطلاع میدهند .
ولی اون افزونه به crawler های گوگل کمک میکنه تا با کیفیت بهتری اینکارو انجام بدهند
-
متشکرم. نتیجتاً برای بالا بردن کیفیت کار crawler های گوگل منوی مجزا و منتشر شده برای نقشه سایت لازمه یا همون آدرس فایل xml برای گوگل کافیه؟ من فکر می کنم که گوگل همون آدرس xml رو چک می کنه و با منوی اون در سایت کاری نداره. البته مطمئن نیستم که برداشتم درست باشه به همین دلیل منتظر راهنمایی شمام.
-
با سلام
نیازی نیست که منوی اختصاصی برای سایت مپ ایجاد کنید
از منو های موجود استفاده کنید
یا اینکه برای منو ماژولی تعریف نکنید تا در سایت نمایش داده نشه
-
پس می تونم در زیرمنوها هم قرارش ندم؟
-
بله
البته ممکنه یه مدت طول بکشه تا کاملا دستتون بیاد که چکار کنید
-
ببخشید متوجه نشدم که چه چیزی طول می کشه که متوجه بشم.
-
بیشتر دانسته های در این مورد از طریق آزمون و خطا به دست اومده و این برای شما هم صدق می کنه
احتمالا چند بار اشتباه خواهید کرد تا بالاخره روش درست رو پیدا کنید
-
یعنی اینکه برای نقشه سایت منو در نظر بگیرم یا نه رو باید تجربه کنم و اینطور نیست که از قبل بشه گفت که بدون منو هم مشکلی نیست ؟
-
در کل در xmap می تونید هم از منو های موجود استفاده کنید و هم منوی جدید اضافه کنید
هم منو رو به صورت اصلی ایجاد کنید و هم به صورت زیر منو
هم می تونید اونو نمایش بدید و هم نمایش ندید
انتخاب اینها هم سلیقه هستند و هم اینکه با تجربه روش هایی در ذهن برتری پیدا می کنند