-
مشکل در نصب نسخه 1.5.26
با سلام خدمت دوستان گرامي
من ميخواستم جوملا را به صورت خام نصب کنم
ولي مشکلي بر خوردم
پس از پر نمودن اطلاعات مربوط به ديتابيس و پسورد و نام کاربري به صورت درست با ارور زير مواجه شدم
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid`
int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
جالب اينه که اين ارور در نسخه جوملاي جوملا فارسي بود
ولي نسخه جوملا جهاني را دريافت و اين ارور را دريافت نکردم ولي پس از نصب ، و نصب افزونه ، در برخي از قسمت هاي افزونه اي که نصب کردم به جاي فارسي نوشتن ، به صورت علامت سوال مي ديدم
ديتابيس هم چک کردم و collocation روي utf8_general_ci بود و مشکلي نداشت
چنانچه دوستان در اين زمينه تجربه اي دارند خوشحال ميشم به من هم کمک کنند
با تشکر و سپاس
-
نکته قابل ذکر اينه که اين مشکلات من روي هاست دارم
يعني به صورت آنلاين کار ميکنم و اين مسئله را دارم
راه زير را هم تست کردم
باید فایلهای joomla_backward.sql و joomla.sql را از پوشه mysql واقع در پوشه installation را با یکی از نرم افزارهای ویرایشگر مانند adobe macromedia dreamveawer باز کنید و بدنبال عبارات TYPE=MyISAM باشید و هرجا این عبارت را مشاهده کردید به ENGINE = MyISAM دگرگون کنید.
ولي مسئله اينجاست که برخي افزونه ها رو نصب ميکنم
برخي از ثابت هاي ترجمه درون افزونه به صورت علامت سوال ظاهر مي شوند
چنانچه دوستان تجربه اي دارند ممنون ميشم راهنمايي کنند
با سپاس
-
توصیه می کنم جوملا 2.5 رو نصب کنید چوملا 1.5 بزودی منقرض می شه