-
هك شدم
سلام
دم دوستان گل گرم كه هكم كردن و به اون علتي كه هكم كرديد انصافي اون براي يه سايت ديگه بود بعد اين قالب اصلا جاي كپي رايت كه نداشت ولي باز دم شما گرم خوب مقصر خودمم ديگه از اول بايد كپي رايت رو رعايت مي كردم اما خوب ...........
دوستان فرموده بودن كه بعد از رعايت كپي رايت همه چي حله ولي خوب من كه ديگه نمي تونم برم تو قسمت مديريت
در ضمن فكر مي كنم به خاطر پرمشين هاي سايتم هك شد چون به يه علتي همه رو 777 كرده بودم ( خوشحال مي شم ايراد ديگه اي اگه داشت رو بهم بگيد)
باز مخلصيم ;)
-
پاسخ : هك شدم
آقای عزیزخانی یه سوال؟؟
میشه بفرمائید منظورتون کیه؟؟؟
منظورتون از این دوستان خوب کیه؟
مخاطب شما کیه؟؟؟؟
-
جناب عزیز خانی!
1- به هیچ کسی ربطی نداره که کی فوتر رو رعایت میکنه یا نمیکنه!!
2- شما از لیست سایتهای مامبویی تا بحال نفر 5م هستید، 6 نمونه در جوملا داشتیم! و 12 مورد در سایتهای میترایی داشتیم که در مدت 3 هفته هک شدند!!!!
که کاملا شبیه شما deface شدند سایتشون!
3- این گروهی که اسم برده شده حدود 1 سال هست که فعالیت میکنه و تا بحال با این رده از CMS ها کاری نداشته ولی به تازگی شروع به هک کردن سایتها با اعلام قبلی میکنه
4- این حرفی که شما در بالا میزنید آخر بی معرفتی و بی انصافی در حق ما هست!!
5- اگه دقت کنی روی سایتت هکر نوشته جوملا! این یعنی طرف به فایل کاری نداشته! یعنی از سرور وارد شده! یعنی اصلا وارد مدیریت نشده! و هر جوری بوده از دیتابیس وارد شده!
6- یه سرور امن تهیه میکردید مشکلی نداشتید و ربطی به پرمیشن نداره!
7- برای اینکه وارد مدیریت بشید آموزش ریست کردن پسورد رو از روی سایت بخونید (البته اگه تیبل یوزرها پاک نشده باشه)
در آخر اگه 1 ثانیه حس کنم که شما این کار رو از چشم ما و تیم ما و افراد زحمت کش اینجا میبینید باور کنند همه دوستان کرکره اینجا رو میکشیم پایین
خوش باشید!
-
واقعا باعث تاسفه
حدود يك سال صادقانه براي شما و امثال شما شبانه روز و به بهترين نحو و بدون چشم داشتي كار ميكنيم .
حداقل انتظار ما در اين مدت حمايت بود كه اگر دقت كنيد ميبينيد به چه نحو كاربران حمايت ميكنن .
شايد رفتار ما بايد مثل ساير تيم ها بود كه حداقل الان برامون سخت نبود شنيدن اين صحبت ها
شايد بايد بابت آب خوردن هم ازتون پول ميگرفتيم ! شايد بايد انرژي كمتري صرف ميكرديم و تنها فايل زبان مامبو رو براي شما فارسي ميكرديم !
شايد بايد انجمن رو ميداديم دست 4 يوزر بي تجربه و وقت خودمون رو 24 ساعته براي شما نميذاشتيم
شايد بايد با پيدا شدن يك باگ بلافاصله به فكر راه حل براي شما نبوديم و پچي ارائه نميداديم و سايت شما كمتر براي ما ارزش داشت
ما اگر قصدمون اين بود كه تا حالا به اين صورت ادامه نميداديم .
خيلي بي انصافيد .
از كاربران مامبولرن انتظار بيشتري داشتم اما واقعا متاسفم .
يا علي
-
امیدوارم آقای عزیز خانی منظورشون مدیرای سایت یا ... نباشند، شاید از بیرون تهدیدشون کردند و ...
به هر حال بهتر بود کامل میفرمودید منظور کیه؟ این خیلی بی انصافیه کسی راجع به مدیرای واقعا، واقعا، واقعا گل سایت یه همچین چیزی بگه
با توجه به تعداد پست و سابقه ی حضور ایشون تو سایت بعیده منظورشون مدیرای گل سایت باشه! امیدوارم زودتر بیان و این ابهام رو حل کنند، تا همه ی افراد حاضر در سایت از ناراحتی در بیان! چون کسی نمیتونه تحمل کنه به حامیان مامبولرن توهین بشه!
یا علی
-
سلام
از همه بچه هاي مامبو عذر خواهي مي كنم واقعا شرمنده ام نمي دونم چي بگم يه كوچولو سو تفاهم شده بود از طرف من كه البته كاش نمي شد :'( از همه بچه ها عذر خواهي مي كنم
اقا ما كوچيك بچه هاي مامبو هستيم . مامبو لرن كلي حق به گردن ما داره انصاف نيست نمك بخوريم و نمكدون بشكنيم من هم منظوري نداشتم .
ولي خوب به همه هم حق مي دم اگه هم منو نبخشن باز هم حق دارن چون يه جورايي افتزاح كاشتم
باز هم شرمنده ام اميدوارم كه تكرار نشه براي هيچ كس
حالا يه نتيجه اخلاقي بگيرم.
قبل از اينكه يه تايپيكي شبيه اين رو بزنيم قبلش از بچه هاي تيم مامبولرن سوال كنيد كه اگه اين كار رو من كرده بودم اين شكلي نمي شد.
همگي در پناه حق سربلند باشيد
-
اگر قبل از زدن حرف فقط " سه ثانيه " فكر كنيد و كلام رو بجويد اين شكلي نميشه.