با سلام به دوستان :
لینکهای سایتم مثلا ارتباط با ما مثل زیر شده و توی همه لینکهای inde.php هست . چکار باید کنم حذف شه ؟
website.com/index.php/contact-with-us/
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به دوستان :
لینکهای سایتم مثلا ارتباط با ما مثل زیر شده و توی همه لینکهای inde.php هست . چکار باید کنم حذف شه ؟
website.com/index.php/contact-with-us/
سلام
برای این کار باید در تنظیمات کلی mod_rewrite رو فعال کنید
بعد از فعال کردن به root برید و فایل htaccess.txt رو باز کنید و محتویاتش رو کپی کنید
محتویات رو در داخل فایلی به نام htaccess. بریزید (این فایل هیچ اسمی نداره و فقط یک پسونده)
موفق باشید
دوست عزیز اینکاری که شما گفتید رو انجام دادم ( البته اون فایلرو نتونستم بدون اسم سیو کنم و یک اسپیس بجا زدم) اما الان روی هر لینکی که کلیک میکنم صفحه ها ارور زیر رو میدن
Not Found
The requested URL /contact-with-us was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
دقیقاً همون اسپیس نمیذاره که مود ریرایت خونده بشه
این کار روتوی سرور راحت می تونید انجام بدید. توی سیستم عامل هایی مثل ویندوز امکان چنینی کاری شاید دشوار باشه ولی روی سرور امکان پذیره. اگر امکان ایجاد در روت رو به شما رو نمیده بدین معناست که همچین فایلی وجود داره و شما کافیه که ویرایشش کنید.
موفق باشید
خوب الان دوست عزیز من هرچی سعی کردم نشد بی اسم سیو کنه و پنلمم سی پنل هست
سلام
فایل htaccess رو در یک پوشه ی دیگه ایجاد کنید و محتویات htaccess.txt رو داخلش کپی کنید و بعدانتقالش بدید به root
موفق باشید