-
خطا هنگام دانلود فایل
سلام و عرض ادب . اخیرا کاربرهای سایتم مرتب پیام میذارن که هنگام دانلود فایل با خطا مواجه می شوند اما هنگامی که خودم به آن صفحه می روم و دانلود می کنم هیچ خطایی مشاهده نمی کنم. متاسفانه من متن پیغام خطا رو ندارم چون کسی برایم ارسال نکرده است. ظاهرا گاهی وقتها هنگام دانلود این پیغام نشان داده می شود. لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید. متشکرم
-
دوست عزیز سلام
با توجه به اطلاعاتی که شما داده اید نمیتوان کمک خاصی انجام داد.
ایا از کامپوننت خاصی استفاده میکنید؟
یا حق.
-
خیر از کامپوننت خاصی استفاده نمی کنم. مشکل من هم اینجاست که پیغام خطا را ندارم تا متوجه بشوم مشکل از کجاست. به نظر شما چکاری می توانم انجام دهم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم
-
سلام
از کاربران بخواهید از مشکل مربوطه بصورت ایکرین شات مشکل خود را برایتان ارسال نمایند.
یا حق.
-
با سلام . متن زیر را یکی از کاربران سایت برایم ارسال کرده است .
دانلود می کنی تا 94% که می رسد یک دفعه درصد نوار سبز رنگ پر می شود و خطای زیر هنگام باز کردن فایل نمایش داده می شود :
cannot open file:it does not apper to be a valid archive.if you downloaded this fils try downloading the file again.
-
من یک راه حل برای این مشکل پیدا کردم . این راه رو در اینجا میگم تا اگه کسی به این مشکل برخورد این راه را به کاربران سایتش پیشنهاد دهد.
اگر کسی به این مشکل روبه رو شد، آخر لینک دانلود یک ؟ قرار دهد تا بتواند به راحتی فایل مربوطه را دانلود کند. موفق باشید