سلام دوستان چه جورمیشه موقعیت های غیر فعال رو در قالب فعال کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان چه جورمیشه موقعیت های غیر فعال رو در قالب فعال کرد ؟
با عرض سلام .
به مدیریت قالب ها رفته . تیک کنار قالب مد نظر را بزنید سپس بر روی انتخاب ها کلیک نمائید
در تب قالب ها پیش نمایش موقعیت ماژول ها را بر روی بله قرار دهید .
سپس عبارت /?tp=1 را به اخر نام دامنه خود اضافه کنید . سپس موقعیت ماژول ها نمایش داده خواهد شد .
موفق باشید .
نه منظورم این نبود منظور اینه که قالب مثلا : موقعیت header 1 رو داره با این دستوری که شما نوشتید مشخصه که این موقعیت رو داره اما غیرفعاله نمی شه ماژولی به این موقعیت تخصیص داد
خوب دوست عزیز وقتی ماژولی به ان موقعیت اختصاص ندهید در حقیقت اون موقعیت غیر فعال است .
اگر منظور شما غیر از این است لطفا واضح و کامل بفرمائید .
ببین دوست من موقعیت header 1 وجود داره تو قالب منم یه ماژول بهش اختصاص می دم واونو درحالت انتشارهم قرارمیده صفحه مورد نظر رو هم که می خوام موقعیت بهش بدم انتخاب می کنم درست تا اینجا اما مازول نشون داده نمی شه درموقعیت وقتی به مدیریت قالب می رم وقالب رو انتخاب می کنم و وضعت حالت رو روی غیرفعال می زارم می بینم موقعیتی که من می خوام غیرفعال است امیدوارم این دفعه منظورم رو رسونده باشم
دوست عزیز چنین چیزی امکان ندارد که شما نمایش موقعیت قالب را غیر فعال کنید و خود موقعیت غیر فعال شود .
اون گزینه مربوط به این است که موقعیت های قالب را نمایش دهد یا خیر .
شاید شما موقعیت header 1 را در قالب خود ندارید .
نوع نمایش صفحه را بر روی همه صفحات قرار دهید و تست کنید .
اگر همچنان مشکل پابرجاست ادرس سایت خود را درج کنید و نمایش موقعیت ها را فعال کنید .
موفق باشید .