راهنمایی برای لینک دادن به 50 الی 100 صفحه در یک مجموعه
درود دوستان
من بخشی با عنوان "جدول اطلاعات گوشی" ایجاد کردم و مجموعه های "نوکیا" ، "سونی" ، "سامسونگ" و .... را ایجاد خواهم کرد .حال من میخواهم برای هر برند 50 تا 100 مدل گوشی را معرفی کنم به این صورت که در هر مجموعه تصاویر مدل های مختلف بصورت انگشتی قرار بگیرد و پس از کلیک بروی آن به صفحه ای که ریز اطلاعات آن مدل درج شده برود .
ابتدا خواستم آنها را در صفحات ایستا ایجاد کنم و سپس به آنها لینک دهم که بسیار وقت گیر است .. که عملا منصرف شدم .حال به این فکر میکنم که برای این مراحل
"جدول اطلاعات گوشی"(بخش) >> "نوکیا" ، "سونی" ، "سامسونگ" و ..(مجموعه ها) >> 50 الی 100 صفحه برای هر مجموعه
میتوانم که این 50 الی 100 صفحه را بصورت تک تک آپلود کنم و سپس در مجموعه ها به آنها لینک دهم .
مطمئنا روش بهتری باید باشد ! نظر شما چیست ... ؟
پاسخ : راهنمایی برای لینک دادن به 50 الی 100 صفحه در یک مجم
راه هاش ایناست:
1- همین راهی که خودتون گقتید
2- بگردید یه کامپوننت گیر بیارید که توش تغییرات بدید و اون کامپوننت این کار رو براتون بکنه
3- خودتون یک کامپوننت مخصوص این کار بنویسید.
خوب مشخصا يكي ديگه از راه هاش @info....
[quote author=رادمهر link=topic=4870.msg29931#msg29931 date=1172177735]
راه هاش ایناست:
1- همین راهی که خودتون گقتید
2- بگردید یه کامپوننت گیر بیارید که توش تغییرات بدید و اون کامپوننت این کار رو براتون بکنه
3- خودتون یک کامپوننت مخصوص این کار بنویسید.
[/quote]
جناب رادمهر با سپاس از توجه شما
اگر آپدیت هفتگی را هم در نظر بگیریم بصورتی که مدل های جدیدتر را بالاتر از قدیمی ها قرار دهد قیمت کامپوننت را ارایه دهید .
بطور کامل درخواستتون رو شرح بدید:
نقل قول:
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا بعد از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.