امدن عکس کنار مطلب
یکی توضیح بده
نمایش نسخه قابل چاپ
امدن عکس کنار مطلب
یکی توضیح بده
منظورتون رو بیشتر توضیح می دهید؟ منظورتون اینه که درون مطلب یه عکس بیارید؟
خوب خیلی راحت از دکمه ادیتور که برای آوردن عکس است استفاده کنید و از فلیلهای
من میگم میخوام همراه مطلبم یک عکس باشه
در ادیتور شما یه ایکون با تصویر شبه کوه هست اون رو بزنید و ادرس تصویر خودتون بر روی اینترنت رو بدید و تایید رو بزنید و اگر تصویر شما روی سیستموتنه اول آپلود کنید روی هاستتون بعد که اپلود کردید سمت راست تب تصاویر رو بزنید و تصویری که تازه آپلود کردید رو وارد صفحه کنید.
البته صفحه ی درج تصویر امکان بیشتری داره که اگه باهاش ور بری چیز های خوبی دستگریت می شه
میشه برای من مرحله به مرحله توضیح دهید
مامبو من 4.6.1 فارسی است
دوست عزیز
1- تصویر مورد نظرت رو آپلود کنید ( بخش کاربری ---> مدیریت رسانه ها ) یا از همون قسمت که می خواهید مطلب رو اضافه کنی (آپلود)
2- در ادیتور باز شده مطلب مورد نظرت رو بنویس هر جایی می خواهد عکس باشد از دکمه ی mosimage استفاده کن
3- تصویر که می خواهی در اون جا قرار بگیره رو در سمت چپ ادیتور منوی هایی داری که در اون قسمت کلمه ی تصاویر رو کلیک کن
4- تصویر مورد نظرت رو انتخاب کن از لیست باز شده
5- کلمه ی افزودن رو بزن تا به لیست پایینی منتقل بشه ( میتونی بقیه ی گزینه ها مثل متن روی تصویر را هم پر کنی )
6- یادت نره موقعیت تصویرت رو بگی کجا باید باشه راست - چپ - وسط و سپس کلمه ی تایید رو بزن
حالا شما تصویر در متن دارید .
نکته :
هر تعدادی بخواهید می توانید تصویر به متن اضافه کنید اما یادتون باشه تصاویر اضافه شده به ترتیب نمایش داده می شود و برای هر
تصویر در متن نیز باید یک کلمه ی Mosimage نیز اضافه شود
این کلمه رو می تونی در پایین ادیتور ببینی ( I ) داره یک کلیک روش بزن