-
فروشگاه
سلام
من میخام یه فروشگاه اینترنتی برای فروش شارژ و در آینده فروش لایسنس آنتی ویروس و در توسعه های بعدی مواردی از این دست رو بفروشم ...
میشه در این مورد راهنماییم کنید . اینکه از چه افزونه هایی باید استفاده کنم و تنظیم اونها چطور هست ؟!*نحوه اتصال به بانک چطور هست ؟*افزونه رایگان که خوش دست باشه و راحت بشه کار کرد سراغ دارید ؟*یا افزونه ارزون قیمت و مطمئن؟شارژهاشو از کجا باید تهیه کنم و به اون افزونه انتصاب بدم (یکی میگفت باید از نمایندگیها شارژ بخرم)(یعنی من باید یه لیست بخرم و هرکس خرید میکنه*، افزونه اون رو از لیست خارج میکنه به صورت خودکار و جلوی فروش شارژ تکرار رو میگیره)؟
خیلی ممنون میشم اگر دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند یا کار کردند یه راهنمایی جامعی بهم بدهند
-
افزونه جوم شاپینگ - ویرچو مارت فروشگاه سازهای جوملا هستند که من جوم شاپینگ رو پیشنهاد میدم
به این سایت هم سری بزنید
eshopcms.ir
فروشگاه ساز جوملا
-
سلام. ممنون از جوابتون
من جوم شاپینگ رو نصب کردم
یه مشکل و یه سوال داشتم در موردش
1-انگلیسی بود و قیمته مثلا بر حسب یورو میزد!!!
2-نحوه اتصال به بانک رو نمیدونم چطوری هست!
ممنون میشم راهنمایی کنید..اگر آموزش کار باهاش رو کامل کسی میدونه ممنون میشم در اختیار من و بقیه قرار بده
-
تنظیماتش اسونه
می تونید جوم شاپینگ فارسی شده رو با جستجو در گوگل پیدا کنید
در قسمت تنظیمات واحد پول واحد جدیدی با این مشخصات ایجاد کنید
index.php?option=com_jshopping&controller=currenci es
من بر اساس زبان انگلیسی توضیح میدم
بر روی گزینه نیو کلیک کنید و یک واحد جدید تومان یا ریال بسازید که تومان بهتره
title : تومان
code : تومان
code (ISO) TOM
Course of exchange: 1.000000
و ذخیره را بزنید
سپس به این مسیر بورید
configuration/ currenciy
index.php?option=com_jshopping&controller=config&t ask=currency
در این مرحله باید اطلاعات وارد شده را مطابق موارد زیر وارد کنید و الا نمایش قیمت ها با اشکال مواجه خواهد شد
Decimals : 0
Decimal symbol : . یک دات خالی بدون فاصله را وارد کنید
Thousands separator : ، در این قسمت حرف کما را به صورت انگلیسی وارد کنید
Format: 00Symb
با انجام این تنظیمات قیمت شما به صورت تومان خواهد شد. دقت کنید در قسمت اول پس از ایجاد واحد جدید تومان اون رو به صورت گزینه اول و پیش فرض قیمت فروشگاه قرار دهید
نحوه اتصال به بانک هم افزونه های رایگان و تجاری هستند
افزونه های رایگان بانک ملت و زرین پال رو می تونید با جستجو پیدا کنید و شیوه نصب اونها هم نیز اسونه
بقیه افزونه ها به صورت تجاری عرضه می شوند
------
اموزش خاصی نداره چون ساده ترین فروشگاه ساز جوملا جوم شاپینگ می باشد که کاربرد زیادی دارد و کار شما را به راحتی رواج می دهد
در صورت مشکل باز هم بیان کنید تا توضیح دهم