سلام خسته نباشید
دوستان آیا می شود کریستال ریپورت به سیستم جوملا ( Rs from pro - rs ticet pro ) متصل کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید
دوستان آیا می شود کریستال ریپورت به سیستم جوملا ( Rs from pro - rs ticet pro ) متصل کرد ؟
دروود
چه کاری میخواهید انجام بدید !
کریستال ریپورت !
در پناه ایزد
سلام
گزارش گیری !
مثلا در rs ticrt pro می خواهم بدانم چند گروه کارشناسی دارم ! چند کارشناس دارم ! چند کاربر در سیستم موجود است !
در پارتمان های مختلف چند تیکت آمده ، چه وضعیت هائی دارند ( من بیش از 3 وضعیت دارم ! )
و...
یعنی یک گزارش کامل
نموداری و ....
در rs from pro هم می خواهم از فرم های ارسالب خود انواع گزارشات را بگیرم !
ولی برایم الان rs ticet pro مهم است
حالا چرا کریستال ریپورت دوست عزیز ؟؟؟
به نظرم از گزارش گیری خود mysql یا php استفاده کنید که برای سیستم مدیریت محتوای جوملا و بانک اطلاعاتی و کدنویسیش مانوس تره ...
خوب به نظر خودم کریستال ریپورت گزارش های قویتری می دهد !
حالا اگر شما می گوئید گزارش گیری خود mysql یا php می شود راهنمائی بفرمائید به چه صورت است ؟
و من باید به چه صورت گزارش گیری کنم ! با تشکر
سلام دوست عزیز
اساساً کریستال ریپورت جهت اتصال به پایگاه داده (ترجیحاً mssql) طراحی شده و ارتباطی با خود جوملا و هر نرم افزار دیگه ای نداره.چون دیتابیس جوملا مبتنی بر mysql هستش شما باید کریستال ریپورت و برای اتصال به mysql کانفیگ کنی از طرفی چون کریستال ریپورت مبتنی بر دات نت هستش سرور شما باید ویندوزی باشه.پس اگر جوملا را بروی سرور ویندوز نصب کنی و بتونی کریستال و به مای اس کیو ال متصل کنی قضیه حله.با این اوصاف فکر می کنم به قول دوستمون وارد php admin بشی و اونجا گزارش گیری کنی بهتر باشه
موفق باشید
سلام چه جوری به php admin وصل بشوم و گزارش بگیرم ؟