-
مسکل در نصب قالب
با سلام:g:
دوستان من یک قالب دارم.بعد روش نصب قالب هم خوندم که میشه از قسمت مدیریت افزونه قالب نصب کرد.
ولی من از اونجا که میرم بعد تموم که میشه پیغامی از نصب موفق نمیاد و آپلود هم انجام نمیشه.
همچنین از داخل فایل منیجر هاست هم آپلود میکنم آخراش یک ارور میده.
مشکل چیه؟راهنماییم کنیید لطفاً ممنون:confused:
-
با عرض سلام .
طبیعتا از داخل هاست نصب نمی شود و حتما باید از طریق مدیریت نسبت به نصب اقدام نمائید .
نام قالب شما چیست ؟
آیا قالب مخصوص جوملا 2.5 است ؟
نام چند فایل و پوشه که در فایل قالب وجود دارد بفرمائید .
حجم قالب چقدر است ؟
موفق باشید .
-
با سلام.ممنون که پاسخ دادید
نام قالب اسکپترا هست
بله این قالب محخصوص 2.5 هست(من نسخه 3 جوملا رو هم قبلا ریختم و با نصب قالب توش مشکل داشتم،قالب استار بود که برای نسخه 3 موجود بود)
پوشه هایی مثل:administrator،cache،images،cli،componen ts و... /فایل هایی مثل joomla.xml،
حجم12 مگابایته
-
با عرض سلام مجدد .
دوست عزیز برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نمائید .
فایلی که شما در دست دارید بسته نصبی است . نه قالب !!!
شما فایل را در یک پوشه در ومپ سرور از حالت فشرده خارج کنید و مانند جوملا مراحل نصب را طی کنید .
در مرحله آخر بر روی نصب اطلاعات نمونه کلیک کنید تا همانند دمو شود .
موفق باشید .
-
سلام دوست عزیز
بنده تازه کارم.اگه میشه بگو دقیقا کجا و چگونه اکسترکت کنم.
بله این فایل های من مربوط به بسته نصب آسان هست ولی نمیفهمم توی روت باید آپلود کنم(البته تست کردم آخرایه آپلود ارور میداد)
یا توی قسمت دیگه ای
ممنون میشم دقیق تر راهنماییم کنید
-
با عرض سلام مجدد.
دوست عزیز اصلا کار سختی نیست . شما مگر جوملا نصب نکرده اید ؟ نصب بسته نصبی هم همانند جوملاست . فقط در مرحله اخر گزینه بنام نصب اطلاعات نمونه نمایش داده میشود که باید بر روی ان کلیک کنید و مابقی نصب جوملا .
باید در روت اکسترکت شود .
ارور هم شاید هاست شما فضای خالی نداشته است .
موفق باشید .
-
نه دوست عزیز اینگونه نیست(فضای خالی حدود 9 گیگ و 700 مگابایته)
الان داشتم تو پوشه tmp آپلود میکرد این ارورو داد(pectra_quickstart_j25_2.zip : File upload failed. [File \'/tmp/php2ZTLuG\' could not be uploaded to \'/tmp/spectra_quickstart_j25_2.zip\'.] )
حالا مهم نیست.من بازم متوجه نشدم این بسته نصبی چیه دقیقاً
یعنی جوملارو باید پاک کنم یا نه فایل هاش جایگزین میشه؟
آخه گقین
نقل قول:
مابقی نصب جوملا .
یعنی جوملا نباید ریخته باشم از قبل؟جوملا دوباره نصب میشه؟تو روت آپلود کنم انگاری باید یکبار دیگه نصب بشه جوملا؟:confused:
میدونم آسونه ولی یخورده قاطی کرده مغزم
-
دوستان مشکلم حل کردم خودم
از همه ممنون
پست رو ببندید