سلام من قبلا چند بار جوملا نصب كردم اما امروز كه مي خواهم ورژن 3 را نصب كنم البته روي يك هاست تازه مشكل قادر به اتصال به ديتابيس نيست رو نشون ميده با وجود اينكه ديتابيس را خودم ساختم و مطمئنم درست هست بازهم مشكل رفع نميشه لطفا راهنمايي
حق نگهدارتان
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من قبلا چند بار جوملا نصب كردم اما امروز كه مي خواهم ورژن 3 را نصب كنم البته روي يك هاست تازه مشكل قادر به اتصال به ديتابيس نيست رو نشون ميده با وجود اينكه ديتابيس را خودم ساختم و مطمئنم درست هست بازهم مشكل رفع نميشه لطفا راهنمايي
حق نگهدارتان
دوست عزیز سلام
خطای قادر به اتصال به دیتا بیس نیستید تقریبا میتوان گفت 100 % بخاطر اطلاعات نا صحیح دیتا بیس شما میباشد
یکبار دیگر چک کنید
یا حق.
ببخشيد آيا ديتا بيس و يوزر با هم فرق داشته باشند اشكالي دارد؟ و در ضمن حتما بايد ديتابيس وارد شود؟؟
یک دیتا بیس برای جوملا شامل :
یک نام کاربری
یک رمز عبور
یک نام دیتا بیس
می باشد که باید همگی با هم ست باشند
جوملا بر پایه دیتابیسه ، وجودش ضروریه
ممنون از لطف شما بنده همه كارها را انجام مي دهم اما متأسفانه باز هم با اين پيام روبرو هستم البته قبلا بارها جوملا 1.5 و 2 را نصب كردم و اين مشكل را نداشته ام حال نمي دانم چكار كنم
من هم همین مشکل را دارم
كسي نيست كمك كنه آيا ممكنه ايراد جوملاي 3 باشه بابا ديونم كرده بخدا نصب نميشه
مشکل شما دقیقاً مشخص نیست ؟!
ارر خاصی دارید ؟
فقظ با جوملا 3 این مشکل رو دارید ؟
پنل هاست شما جی هست ؟
به تمام سوالات با دقت پاسخ بدید !
در پناه ایزد
سلام بنده از سي پنل استفاده مي كنم ديتابيس را مي سازم در هنگام نصب جوملا ارور قادر به اتصال به ديتابيس نيست را نشون مي ده هركاري مي كنم نمي تونم نصبش كنم قبلا بارها ديتابيس را ساخته و ورژنهاي قبلي جوملا را نصب كرده ام اما اولين باره كه مي خواهم 3 را نصب كنم